| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| nochoski96 | |
|
| Mam pewien problem. Nie mogę zaktualizować oprogramowania z pozycji telefonu. Wchodzę w menu/aplikacje/narzędzia/aktualiz. oprogr./oprogramowanie telefonu (w wersji 21.0.003)/uruchom aktualizację i nic się nie dzieje. Gdy robię aktualizację oprogramowanie telefonu jest zaznaczone i mam 50 mb pakietu internetowego, a oprogramowanie ma 11 mb. Wszystkie inne aktualizacje mi chodziły (tj. radio internetowe). Za pomocą Ovi Suite nie ma mowy, bo ściągnąłem to wieczorem i już dzisiaj komputer mi się tak ciął, że musiałem odinstalować. Z góry dziękuję za pomoc ;p |
||
| Casaya | |
|
| nochoski96, nie zakutalizujesz telefonu przez pakiet internetowy.jesli juz chcesz to tylko mozesz zaktualizowac przez wifi... a czasem nawet przez wifi nie pozwala pobrac.nie pytaj dlaczego tak jest.poprostu sie nie da. najskuteczniejsza metoda to z poziomu komputera przez Nokia Software Updater lub przez OVI _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| S60v.5 nie chce się aktualizować przez OTA, możesz wgrać ręcznie... http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm lub alternatywa dla nokia suite, program NOKIA SOFTWARE UPDATER _________________ |
||
| pio075 | |
|
Najskuteczniejsza metoda to potraktowanie JAF'em lub Phoenixem - masz 100% pewności, że wszystko będzie działać tak jak powinno (o ile nie pomieszasz czegoś przy flashu ) |
||
| bartek50003 | |
|
| Możesz spróbować też przez WiFi, ale "dzwoniąc" pod numer *#0000# i tam wybrac: Opcje>Sprawdź aktualizacje | ||
| Laki1231 | |
|
| bartek50003, s60v.5 w żaden sposób nie idzie przez neta... tylko nieliczne przypadki _________________ |
||
| nochoski96 | |
|
| Pobrałem NSU, włączyłem i pojawiło się: Uploaded with ImageShack.us Kliknąłem spróbuj pon. inie chce mi się połączyć przez USB. Wybrałem tryb połączenia Ovi Suite. Zresetowałem komputer, a nawet podłączyłem do innego portu USB i nadal nie mogę przejść kroku nr. 1. |
||
| Casaya | |
|
| nochoski96, a w telefonie musisz miec ustawione na PC suite a nie na pamiec masowa _________________ |
||
| nochoski96 | |
|
| Pobrałem NSU, włączyłem i pojawiło się: Uploaded with ImageShack.us Kliknąłem spróbuj pon. inie chce mi się połączyć przez USB. Wybrałem tryb połączenia Ovi Suite. Zresetowałem komputer, a nawet podłączyłem do innego portu USB i nadal nie mogę przejść kroku nr. 1. Nie cytujemy całego poprzedniego posta... // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| nochoski96, wgraj to phoenixem. http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm a jak nie to czy na pewno przy podłączeniu wyskakuje PC SUITE i to wybierasz. Karta SIM w telefonie. _________________ |
||
| nochoski96 | |
|
| A karta sim musi być włożona bo mam?? | ||
| Laki1231 | |
|
| Nie ma znaczenia. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||