| Temat Zamknięty przez: Harmattan |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mat2224 | |
|
| Mam taki dylemat czy zrobić hard reset w swoim fonie. Kieruję się do użytkowników czy komuś hard reset pomógł w instalacji oprogramowania? | ||
| chucky | |
|
| by zrobić hf musisz przytrzymać zieloną i czerwoną słuchawkę, klawisz aparatu i włącznik, trzymasz je do momentu mrugnięcia napisu nokia, bateria musi być naładowana do co najmniej 50% _________________ |
||
| Casaya | |
|
| mat2224, HR wyczysci ci pamiec telefonu ze wszystkiego.Telefon bedzie jak ze sklepu.Telefon bedzie płynniejszy.Odswieżony. *#7370# kod na HR zrób kopie zapasową kontaktów i czego tylko chcesz co masz w pamieci telefonu. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| chucky, ten tel nie ma klawisza aparatu;P _________________ |
||
| mat2224 | |
|
| ludzie czytajcie co ja napisałem, mi nie chodzi o to jak robić rest tylko czy komuś to kiedyś pomogło w instalacji oprogramowania? | ||
| Harmattan | |
|
| ale nowego oprogramowania czy zmodyfikowanego ? W sumie to nie powinno robić różnicy.. _________________ |
||
| mat2224 | |
|
| daje prosty przykład, nie mogliście czegoś zainstalować z powodu różnorakich errorów a jak zrobiliście format to pomogło i już mogliście zainstalować | ||
| Harmattan | |
|
| Raczej to nie załatwia sprawy. U mnie nigdy się to nie sprawdziło. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| mat2224, czasem pomaga. Mi wiele razy. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| lepszy od HR jest przeinstalowanie softa _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Dokładnie tak jak radziubaker, napisał, tylko on się boi, że straci gware jak shakuje telefon mimo, że mu to już tłumaczyłem niestety. Jakbyś wgrywał softa musisz z takim product code wgrać jaki masz w telefonie. _________________ |
||
| mat2224 | |
|
| w sprawie gwarancji pisałem do plusa. Odpisali mi że aktualizacja telefonu nie powoduje utraty gwarancji. | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zasady ogólne działu Giełda [Zamienię] |
Zamienię | ziomek | |
Zasady ogólne działu Giełda [Kupię] |
Kupię | ziomek | |
Zasady ogólne działu Giełda [Sprzedam] |
Sprzedam | ziomek | |