Temat Zamknięty przez: Laki1231
Autor Wiadomość
Hipek;D [C5-03] Jak bezpiecznie złamać system. Napisany: 27 Maj 2011 02:47 [C5-03] Jak bezpiecznie złamać system.   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Witam, chciałbym bezpiecznie zhackować moją nokię C5-03. Wersja softu to: V 11.0.024, a Typ to: RM-697 kod emotikony: :lmao: Jest jakiś program do tego? Proszę o dokładne informacje, bo to mój pierwszy Symbian w życiu, a tel mam 2 tyg. kod emotikony: XP

EDIT: Na forum też jestem od niedawna, więc jak zły dział to przepraszam kod emotikony: :wht:

Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//Laki1231
Laki1231 [C5-03] Jak bezpiecznie złamać system. Napisany: 27 Maj 2011 02:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 18/6
Ja proponuje tym

http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm

A jak masz czas i chce ci się czekać to tym:

http://symbiane.pl/just-h...5-3-vt22648.htm

Hipek;D [C5-03] Jak bezpiecznie złamać system. Napisany: 27 Maj 2011 03:02   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
I to jest bezpieczne, tak? kod emotikony: :D

Z góry dzięki kod emotikony: :P

Laki1231 [C5-03] Jak bezpiecznie złamać system. Napisany: 27 Maj 2011 03:03   Postaw piwo autorowi tego posta

Tak:p

Hipek;D [C5-03] Jak bezpiecznie złamać system. Napisany: 27 Maj 2011 03:23   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Skorzystałem z tej metody stankovi23 w twoim 2 linku i niby pisze, że zhackowałem, ale nie mam dostępu do folderów systemowych przez menedżer plików. Co mam zrobić? kod emotikony: :(

Laki1231 [C5-03] Jak bezpiecznie złamać system. Napisany: 27 Maj 2011 03:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Musisz w RoomPatcher włączyć patch open4all następnie w X-plore włączyć w ustawieniach pokazywanie ukrytych plików.

Hipek;D [C5-03] Jak bezpiecznie złamać system. Napisany: 27 Maj 2011 03:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
W RoomPatcher'że włączyłem tą opcję, a co do x-plore to tam nic nie pisało o tym w temacie kod emotikony: :D Pomożesz? Mam ściągnąć normalnie x-plore i podpisać go czy nie? I później jak zainstaluję to będzie spoko,tak?

Może głupie pytania ale tak jak już mówiłem to mój pierwszy symbian kod emotikony: ;)

Casaya [C5-03] Jak bezpiecznie złamać system. Napisany: 27 Maj 2011 03:37   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
tak sciagnij X-plore,nie trzeba go podpisywac

edit:

wejdz w X-plore---menu---narzedzia---pokaz ukryte pliki

lub po angielsku

X-plore---menu---tools--configuration---show hidden files

Hipek;D [C5-03] Jak bezpiecznie złamać system. Napisany: 27 Maj 2011 03:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Dzięki radziubaker tyle, że zainstalować go w pamięci tel czy na karcie pamięci kod emotikony: :puppyeyes:

Casaya [C5-03] Jak bezpiecznie złamać system. Napisany: 27 Maj 2011 03:41   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
mozesz na karcie.ja tak mam

Hipek;D [C5-03] Jak bezpiecznie złamać system. Napisany: 27 Maj 2011 03:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Dobra, tyle, że po zaznaczeniu nadal nie widzę tych folderów. Chyba, że źle patrzę no bo ja ich nie widzę przez menedżer plików w fonie. A niewiem czy mam to widzieć jak podepnę do kompa, czy co...? kod emotikony: :P

Laki1231 [C5-03] Jak bezpiecznie złamać system. Napisany: 27 Maj 2011 03:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Przez menadżer plików nie będziesz widział tylko przez X-plore lolz.