| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| tokrzys14 | |
|
| Witam. Mam problem. Gdy podłączam telefon do komputera to ani na telefonie się nic nie dzieje ani na kompueterze. Dodam tylko, że gdy wejdę w ustawienia->łączność. To napisane jest, że telefon jest podłączony. Może ktoś poradzić co z tym zrobić. Telefon kupiłem wczoraj a niechce mi się iść oddawać go na gwarancję ponieważ myślę, że jakoś da się to naprawić. Dodam tylko, że Hard Reset nie pomógł ;]. | ||
| nochoski96 | |
|
| A jaki wybrałeś tryb połączenia USB?? | ||
| tokrzys14 | |
|
| Przy żadnym nic się nie dzieje. | ||
| Laki1231 | |
|
Jak wejdziesz w łączność i wybierzesz pamięć masowa to na kompie na wykrywa? Może masz coś z komputerem nie ztelefonem_________________ |
||
| tokrzys14 | |
|
| Nic się nie dzieje. Myślę, że to nie jest wina komputera. Bo chwilę wcześniej było ok. Chyba wygląda na to, że muszę oddać go na gwarancję. | ||
| Laki1231 | |
|
| tokrzys14, co ty żadna gwarancja, jak wejdziesz w Mój komputer widzisz cos? Podpinasz oryginalnym kablem? W łączność wybierz wyświetlanie listy wyboru podczas podłączenia. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| tokrzys14 | |
|
| Dobra dobra. Wiem, że mogłem pomyśleć wcześniej ale. Zresetowałem kompa i gra. Przepraszam za problemy. Zamykam // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[5800 XM] Komputer nie widzi telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | arek00055 | |
[innov8] Komputer nie wyszukuje telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | bartekzbartek | |
[C6] Nie widzi połączenia USB |
Pytania i Problemy z telefonami | mati273 | |
[Nokia 500] Nie widzi plików |
Pytania i Problemy z telefonami | Ziom41 | |
[N8] emulator gba odpala i nie widzi romu |