| Temat Zamknięty przez: sadam81 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mat2224 | |
|
| Witam, mam pytanko, który product code dla swojego czarnego fona kupionego w plusie wybrać? Pobieranie / Download:
|
||
| master228 | |
|
| Osobiście wydaje mi się że ten 059C515 RM-697 CTR EURO3 GRAPHITE BLACK _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| master228, jak ma z sieci niech wgra sieciowy. Jak nie ma sieciowego niech wgra niższą wersje bo straci gware. _________________ |
||
| mat2224 | |
|
| czyli jak mam softa v12 to mam wygrać niższą wersję? zawsze myślałem że wyższą lub równą wgrywać | ||
| Laki1231 | |
|
| Nie, źle zrozumiałeś. Jak chce wgrać softa v20 a nie będzie takiego jak twój product code to wgraj softa v12 wtedy, pod warunkiem, że nie masz teraz v20. _________________ |
||
| mat2224 | |
|
| czyli jak mam softa v12 to wygrać mam v12 shakowany i będzie gites malines a w razie błędów zawsze można przywrócić zwykły v12 | ||
| Laki1231 | |
|
| Tak:) tylko z tym Product code z pod baterii;p _________________ |
||
| mat2224 | |
|
| mam jeszcze jeden problem przy wybraniu product code w phoenixie wyskakuje mi taki error: Pobieranie / Download: może on mieć wpływ na przebieg flashowania?
|
||
| Laki1231 | |
|
| mat2224, nie, ale to znaczy coś że masz w kilku miejscach wgrany soft? Multi lokacja. Jak się da instalowac softa to się tym nie przejmuj _________________ |
||
| mat2224 | |
|
| czyli mój product code z pod baterii musi się zgadzać z produc code z tej listy bo jak wgram inny to po gwarancji | ||
| Laki1231 | |
|
| Tak, w przypadku c5-03 musi być z pod baterii bo w niej nie zmienisz później product code. Tu masz tego phoenixa którym się to da zrobić:) http://symbiane.pl/nokia-...are-vt23907.htm _________________ |
||
| mat2224 | |
|
| ja już wszystko mam po instalowane na kompie ale i tak mam lipę bo z mich informacji wynika że nie ma softu z moim product code czyli 059h1c2 | ||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Lista polskich Product Code |
Modyfikacje | lui754 | |
Smartfony: jaki wybrać system? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Casaya | |
[X6] Product code |
Pytania i Problemy z telefonami | rafal1295 | |