Autor Wiadomość
DoMoFoN [C5-03] Menadżer plików nie pokazuje plików Napisany: 24 Gru 2011 11:11 [C5-03] Menadżer plików nie pokazuje plików   Postaw piwo autorowi tego posta
Siemka
A więc tak jak w temacie.
Mam problem, ponieważ wgrałem na telefon muzykę, a dokładniej przesłałem z innego telefonu, po czym mi wyskoczyło że brak pamięci. Faktycznie sprawdziłem pamięć i zostało 1,6 MB. I teraz chciałem poprzenosić tą muzykę która już jest w telefonie na kartę pamięci, a Menedżer plików jest zupełnie pusty. Znaczy są tam foldery ale są puste. Pomocy, co zrobić?

Za pomoc się odwdzięczę najlepiej jak potrafię.

I tak na marginesie, jak zrobić aby pliki odebrane Bluetoothem były zapisywane na karcie od razu?
Casaya [C5-03] Menadżer plików nie pokazuje plików Napisany: 25 Gru 2011 01:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
po kolei.
pliki przeslane przez bluetouch masz napewno w skrzynce odbiorczej i zapisz je.potem skasuj ze skrzynki odbiorczej i powinienes miec wolna pamiec.
Lub zainstaluj sobie x-plore i poprzez niego wyciagnij oliki z folderu bluetouch w pamieci telefonu lub masowej

Laki1231 [C5-03] Menadżer plików nie pokazuje plików Napisany: 25 Gru 2011 10:19   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 18/6
Radziu to nie android,
DoMoFoN, w xplore daj opcje->narzędzie->wiadomości tu są wszystkie odebrane pliki;p

sadam81 [C5-03] Menadżer plików nie pokazuje plików Napisany: 25 Gru 2011 02:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Mi w X6 pliki zap[isują sie w folderze E:\Recevied Files\

Laki1231 [C5-03] Menadżer plików nie pokazuje plików Napisany: 25 Gru 2011 02:46   Postaw piwo autorowi tego posta

sadam81, ale on ma wybrany zapis na tel

patrykowy [C5-03] Menadżer plików nie pokazuje plików Napisany: 28 Gru 2011 10:31   Postaw piwo autorowi tego posta

a jak to zmienic ?
szukam w opcjach sms ale jest tylko ogolnie gdzie maja sie zapisywac semesy

Laki1231 [C5-03] Menadżer plików nie pokazuje plików Napisany: 28 Gru 2011 10:35   Postaw piwo autorowi tego posta

4 port ponad tym który napisałem zrobiłeś to? A żeby zmienić miejsce zapiSu to wiadomości później opcje i ustawienia i tam inne i jest wybór pamięci

sadam81 [C5-03] Menadżer plików nie pokazuje plików Napisany: 30 Gru 2011 09:19   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Ale w v5 nie ma możliwości wyboru zapisu blików odbieranych przez BT. Wszyskto leci na katre bezpośrednio. Ja tak mam, jeden, drugi i kolejny kolega na innych telefonach: 5230, 5800, c6 i na x6

patrykowy [C5-03] Menadżer plików nie pokazuje plików Napisany: 31 Gru 2011 02:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Laki1231, lekko sie nie zrozumielismy
mialem na mysli samo zapisywanie odebranych plikow na karcie a nie wszystkich wiadomosc

ale wydaje mi sie ze ta opcja nie jest dostepna w moim telefonie

Laki1231 [C5-03] Menadżer plików nie pokazuje plików Napisany: 31 Gru 2011 03:57   Postaw piwo autorowi tego posta

patrykowy, mp3 i inne bluetooth zawsze zapisuje na pamięci masowej lub karcie pamięci, chyba, że jej nie ma....