| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| DoMoFoN | |
|
| Siemka A więc tak jak w temacie. Mam problem, ponieważ wgrałem na telefon muzykę, a dokładniej przesłałem z innego telefonu, po czym mi wyskoczyło że brak pamięci. Faktycznie sprawdziłem pamięć i zostało 1,6 MB. I teraz chciałem poprzenosić tą muzykę która już jest w telefonie na kartę pamięci, a Menedżer plików jest zupełnie pusty. Znaczy są tam foldery ale są puste. Pomocy, co zrobić? Za pomoc się odwdzięczę najlepiej jak potrafię. I tak na marginesie, jak zrobić aby pliki odebrane Bluetoothem były zapisywane na karcie od razu? |
||
| Casaya | |
|
| po kolei. pliki przeslane przez bluetouch masz napewno w skrzynce odbiorczej i zapisz je.potem skasuj ze skrzynki odbiorczej i powinienes miec wolna pamiec. Lub zainstaluj sobie x-plore i poprzez niego wyciagnij oliki z folderu bluetouch w pamieci telefonu lub masowej _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Radziu to nie android, DoMoFoN, w xplore daj opcje->narzędzie->wiadomości tu są wszystkie odebrane pliki;p _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Mi w X6 pliki zap[isują sie w folderze E:\Recevied Files\ _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| sadam81, ale on ma wybrany zapis na tel _________________ |
||
| patrykowy | |
|
| a jak to zmienic ? szukam w opcjach sms ale jest tylko ogolnie gdzie maja sie zapisywac semesy _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| 4 port ponad tym który napisałem zrobiłeś to? A żeby zmienić miejsce zapiSu to wiadomości później opcje i ustawienia i tam inne i jest wybór pamięci _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Ale w v5 nie ma możliwości wyboru zapisu blików odbieranych przez BT. Wszyskto leci na katre bezpośrednio. Ja tak mam, jeden, drugi i kolejny kolega na innych telefonach: 5230, 5800, c6 i na x6 _________________ |
||
| patrykowy | |
|
| Laki1231, lekko sie nie zrozumielismy mialem na mysli samo zapisywanie odebranych plikow na karcie a nie wszystkich wiadomosc ale wydaje mi sie ze ta opcja nie jest dostepna w moim telefonie _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| patrykowy, mp3 i inne bluetooth zawsze zapisuje na pamięci masowej lub karcie pamięci, chyba, że jej nie ma.... _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Reupload plików |
Szukam | BoRoS | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[C7] Galeria zdjęć nie pokazuje wszystkich plików |
Pytania i Problemy z telefonami | Piotr82Piciu | |
[Xperia X8] Menadżer plików. |
Pytania i Problemy z telefonami | Grzenio | |