| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| tokrzys14 | |
|
| Witam. Czy jest program do mierzenia prędkości internetu w telefonie. Trochę już tego szukałem ale niestety bezskutecznie. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. // radziubaker |
||
| Casaya | |
|
| Szybkość łącza możemy sprawdzać nie tylko na komputerze. Również na komórce można sprawdzić jak szybki mamy transfer danych. Wystarczy wejść tę stronę aby przekonać się czy operatorzy nas nie oszukują. Kiedy wejdziemy na Pobieranie / Download: na naszym urządzeniu, zostaniemy zapytani jak duży pakiet chcemy odbierać (5, 50, 100 kb). Im większa paczka, tym dokładniejszy pomiar, należy jednak pamiętać o tym, że zostaniemy odpowiednio obciążeni przez operatora za pobrane dane. Oprócz testu szybkości łącza, możemy zobaczyć najlepsze wyniki z dzisiejszego dnia oraz zobaczyć swoje IP.
Pobieranie / Download:
lub tę Pobieranie / Download:
|
||
| Laki1231 | |
|
| W OVI masz z 10płatnych i bezpłatnych jak nie więcej. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| jest troche.ale ja wrzuciłem by udowodnić ze wujas google zawsze pomoże... | ||
| A.Wesker | |
|
| ale macie to w ustawieniach telefonu _________________ |
||
| Casaya | |
|
| A.Wesker, ale o co chodzi? _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Speedtest.net Speed TestZnana aplikacja, która za zadanie ma określić prędkość naszego połączenia internetowego. |
Aplikacje | patrikos23 | |
[1.6+] Best IQ TestJest to, krótko pisząc, aplikacja która sprawdzi nasz wynik IQ |
The Moron TestMoron Test jak sama nazwa wskazuje to test na idiotyzm (lub inteligencję) |
Gry | patrikos23 | |
Moron TestRozrywka - test na idiotyzm lub inteligencje |
Gry | Laki1231 | |
[2.0+] Test Your HearingAplikacja pozwala nam przetestować swój słuch |
Crash Test DummiesZręcznościowa |
128x160 | Szymuś | |
Crash Test Dummies 2Przygodowa |
Gry | borek691 | |
Crash Test DummiesZręcznościowa |
240x320 | Kryzelek | |
Test słuchawek HPM-70 |