| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| filip3000 | |
|
| Witam czy istnieje jakiś normalny sposób na zaznaczanie wiadomości np dajmy na to do uśnięcia a nie trzymanie długo palcem i dopiero wybrania z menu które się uruchamia dość długo opcji zaznacz ? i jak zapisać np odebrany plik MP4 czy MP3 obrazy ok super się zapisują a plików muzycznych się nie da dopiero przez x-plore musiałem znaleźć i ręcznie przekopiowywać dzięki za odpowiedz | ||
| Jack | |
|
| Co do drugiej kwestii to oczywiście że przez x-plore - naciśnij 4 lub jeśli już to zrobiłeś zaktualizuj program do najnowszej wersji i dopiero _________________ |
||
| patrykowy | |
|
| mozesz wejsc w wiadomosc i po prawej masz ikone kosza albo przytrzymac palec na wiadomosci nie otwierajac jej innych sposobow nie znam _________________ |
||
| latirro | |
|
| można dograć sobie program ThreadSMS, bardzo wygodny menager sms na wszystkie symbiany, a zwłaszcza te z dotykiem. Rozmowy w formie czatu, pogrupowanie wg. kontaktów z którymi pisałeś, możesz szybko usunąć wiadomość lub całą konwersację z daną osobą, jedyne wymaganie to hack systemu, cała reszta to czysta przyjemność, pozdrawiam | ||
| Laki1231 | |
|
| latirro, ten program na s^3 jest zbędny bo czat ma wbudowany:) _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
S60v5 też to ma bynajmniej ja mam _________________ |
||
| latirro | |
|
| mi sie wydaje ze aplikacja jest szybsza, zwlaszcza przy paru tysiacach wiadomosci w skrzynce odbiorczej i nadawczej;) na mojej E63, czy wiekowej juz E65 roznica jest ogromna Podobnie przegladarka zdj. Na c5-03 wbudowana przegladarka muli niesamowicie, a resco photo viewer smiga dwa razy wydajniej, skoro mozeny usprawnic/zamienic niektore aplikacje to czemu tego nie zrobic?;) |
||
| Laki1231 | |
|
| latirro, na mojej n8 żadna różnica;) _________________ |
||
| latirro | |
|
| nie kazdego uzytkownika stac na taki kombajn;p zmaczna czesc symbianowcow ma troche nizsze parametry;) | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Rejestr wiadomości |
Szukam | patrikos23 | |
[5800] Usuwanie wiadomości |
Pytania i Problemy z telefonami | Piszczus | |
[AMR] Dźwięk wiadomościPotrzebuje |
Szukam | sadam81 | |
[n73] nie pokazuje wiadomości |
Pytania i Problemy z telefonami | leonardo9 | |
[E63] Usunięcie wiadomości z 'Sk. nadawcza'. |