| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mikul1991 | |
|
| Witam. Mam duży problem, ponieważ nie daję sobie rady ze zdobyciem certyfikatu. Walkę zacząłem od tej popularnej chińskiej strony, ale mimo udanej rejestracji i wpisaniu numeru imei pojawił się błąd. Druga najpopularniejsza ze wszystkich samouczków strona po prostu nie chce mi się wczytać. Bardzo proszę o pomoc! Szukam w internecie rad i głupieję. Nie mam bladego pojęcia o Symbianie. [ Komentarz dodany przez: Satio: 29 Lip 2011 10:40 ] Nazwa tematu poprawiona zgodnie z regulaminem. //Satio |
||
| Casaya | |
|
| mikul1991, poprostu złam system Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| mikul1991 | |
|
| Tak, czytałem o tym, ale nie łapię tego. Łatwiej było by mi załatwić sprawę certyfikatem. | ||
| DSV | |
|
| Wyrob sobie certyfikat na NOKIOTECA i sprobuj zhackowac za pomocą hellooxa 2.10. Jeśli nie pójdzie pozostaje hackowanie za pomocą metody PNHT, lub podpisywanie kazdej aplikacji certyfikatem(lecz ten certyfikat nie dziala na wiekszosci aplikacji). _________________ |
||
| mikul1991 | |
|
| Strona jest chyba po francusku. Można prosić o jakiś link, który pomógł by mi przejść przez proces wyrabiania certyfikatu? Dzięki wielkie za próbę pomocy. Kopię po forum już którąś godzinę i im dłużej to robię, tym wiem mniej:) |
||
| DSV | |
|
| http://www.symbiane.pl/ce...eca-vt25450.htm _________________ |
||
| mikul1991 | |
|
| Czytam komentarze ludzi i coś nie bardzo ten sposób działa. Chyba wezmę się za hack telefonu, ale jak czytam ten temat: http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm to jestem przerażony:) Nawet nie wiem jaki mam soft w telefonie. |
||
| DSV | |
|
| *#0000# tym kodem mozesz sprawdzic soft. _________________ |
||
| mikul1991 | |
|
| Wersja oprogramowania: V 12.0.023 Data wersji oprogramowania: 11-03-2011 Wersja niestandardowa: 12.0.023.296.01 Data wersji niestandardowej: 31-05-2011 Zestaw językówL 06 Model: C5-03 Typ: RM-697 Ostatnia aktualizacja: Nie uaktualniano EDIT: FW: 12.0.23 - by Laki1231 (prd.uda.fpsx) - tylko PHOENIX w wersji 2011.02.000.44842 Pobierz: Pobieranie / Download:
Chyba to będzie pasować Linki zewnętrzne kodujemy // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
mikul1991, tak to będzie pasować, zrób programem PHOENIX bo Jaf na tym telefonie nie działa _________________ |
||
| mikul1991 | |
|
| Mogę pobrać wersję oprogramowania 20.0.24? W poradniku jest napisane, ze nie może być starsza. Na to wychodzi, ze tak, ale wolę się upewnić;) Kurcze, nie mam pojęcia co wybrać w kategorii Variant. Jest chyba z 30+ pozycji |
||
| Laki1231 | |
|
| mikul1991, może być soft v12 taki jak posiadasz. Ściągasz NaviFirmem? Powinieneś tam wybrać pozycję z twoim Product Code. _________________ |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[vivaz] wyrabianie certfikatu |
Pytania i Problemy z telefonami | pawlik18 | |
Podpisywanie certyfikatu!i kilka innych pytań. |
Szukam | HolyGoalie | |
Usuwanie certyfikatu z aplikacji |