| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kamyl | |
|
| mam problem z pamięcią telefonu. mój telefon to nokia c5 - 03. zainstalowałem grę na kartę pamięci a i tak zapełniła się pamięć telefonu i to aż 7 MB. odinstalowałem tą grę a pamięć telefonu jest dalej zapchana. wszystkie zbędne rzeczy usunąłem. co może być powodem szybkiego zapełnienia pamięci. szukałem w menadżerze plików i nie znalazłem żadnych plików które zajmowały dużo miejsca. proszę o pomoc. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. // radziubaker |
||
| Casaya | |
|
| kamyl, pobrałeś na telefon jakąś przeglądarką... Przejrzyj downloads.Gdzies musisz jednak to miec, Usun cockies z przeglądarki _________________ |
||
| kamyl | |
|
| Nic to nie pomaga. Dodam, że gdy sprawdzam szczegóły pamięci, to w rubryce aplikacje SIS zajmuje mi 18 MB, a wcześniej zajmowało 7MB. Zauważyłem również, że czasami nic nie instaluje a pamięć telefonu i tak się trochę zapełnia, mimo że usunę wiadomości SMS | ||
| Casaya | |
|
| kamyl,Jelsi nic nie pomaga to zrób hard reset.Wyczysci ci całą pamieć telefonu a telefon bedzie jakbyś dopiero co kupił ze sklepu. Zób tylko kopie zapasową kontaktów,smsów i zdjec z pamieci telefonów. Prawdopodobnie gdzieś sie zapisuje to co przeglądałeś lub sćiagałeś.Usunąłeś historie przeglądania?MMS?wszystko z downloads? A masz może przypisane dzwieki do kontaktów?jesli tak to one zapisują sie także w pamieci telefonu.nawet jesli wczesniej były na karcie. jesli nie mozesz znalezc to HR pomoże napewno. _________________ |
||
| kamyl | |
|
dzięki hard reset mi pomógł . Teraz będę wiedział żeby usuwać zawsze historie przeglądania i cache. Jedyne co mnie wkurza to to, że po zainstalowaniu jakiejś aplikacji tracę kilka MB. Nawet gdy ją usunę to i tak pamięć nie powraca. Po HR zainstalowałem tylko opere, palringo i aplikację która waży 500 kB (wszytko instalowane na kartę pamięci) a z telefonu wzięło mi 3 MB. jest może jakiś program który usuwa zbędne pliki, a nie wymaga złamanego systemu i podpisywania? |
||
| Jack | |
|
| Jeżeli pozbędziesz się plików z pamięć telefonu to te programy po prostu przestaną działać. Niektóre potrzebują tego dysku do prawidłowej pracy _________________ |
||
| kamyl | |
|
| tak wiem. ale gdy usunę programy to pamięć telefonu dalej jest zapchana. | ||
| Casaya | |
|
| kamyl, wtedy musisz znależc składniki owej aplikacji i usunąc je recznie. zainstaluj sobie jeszcze X-plore. http://symbiane.pl/x-plor...ore&start=0 edit: poczytaj tutaj ,moze to nastepnym razem ci pomoże http://symbiane.pl/uninstall-king-pl-vt15492.htm A tym czasem główny problem wyjaśniony i zamykam. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[X6] Jak sformatować pamięć telefonu i pamięć masową |
Pytania i Problemy z telefonami | baQ | |
[5230] Pamięć telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | MiChu11 | |
[SGS2] Kopiowanie plików na pamięć telefonu |
Pytania i Problemy | dawid276 | |
[N97] Jak wyczyścić pamięć telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | jasiek22grojec | |
[Se Vivaz] Jak zwiększyć pamięć telefonu? |
Pytania i Problemy z telefonami | adriangsx | |
[Satio] Ubywa pamięć telefonu (internet) |