| Temat Zamknięty przez: Harmattan |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| bakuchowy | |
|
| Siemanko! Mam pewien problem, wczoraj kupiłem nokie C5-03 i o ile mi wiadomo ma system Symbian, który obsługuje pliki .sis, próbowałem ręcznie przez telefon, lipa - wyświetlało się, że nie obsługuje plików .sis, spróbowałem przez program NOS i to samo, niby się instaluje ale zaraz wyskakuje że nie obsługuje plików .sis... POMOCY! Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. // radziubaker |
||
| Laki1231 | |
|
| Pobierasz na swoją wersję symbiana s60v.5? I musisz złamać system lub podpisać aplikacje _________________ |
||
| bakuchowy | |
|
| Tak pod swoją wersję... a jak można taki system złamać i czy jest to bezpiecznie i jak można podpisać aplikacje? | ||
| Laki1231 | |
|
| Bezpieczni jak zrobisz według tego: http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm i pamiętaj aby, nie wgrac softa niższego niż masz. _________________ |
||
| bakuchowy | |
|
| A jeszcze jak byś mógł mi powiedzieć jak podpisuje się aplikacje to by było cacy ^^ | ||
| Casaya | |
|
| bakuchowy, jak złamiesz system to nie musisz podpisywac aplikacji. Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Należy wyrobić certyfikat co jest obecnie nie możliwe więc tylko to: http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm _________________ |
||
| Baton | |
|
| wyrabianie certyfikatów to jest dużo roboty więc radzę złamać system no chyba że nie chcesz stracić gwarancji to będziesz musiał poczekać jak będzie można wyrabiać na tej nokii _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Niech shakuje z mojego linku, jak nie będzie aktualizował telefonu przez NSU I FOTA to gwarancji nie straci, temat można byłoby już zamknąć. _________________ |
||
| Harmattan | |
|
| Zamykam. Laki wszystko podsumował. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Komunikaty podczas instalacji programów i sposoby postępowań |
Pozostałe | Jack | |
Paczki aplikacjiTutaj wrzucamy wszystkie paczki z aplikacjami! |
Aplikacje | michwoj79 | |