| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| misiekelblag | |
|
| Witam mam problem z glosnikiem w nokii. Podczas rozmowy nic nie slysze przez sluchawke , ale jak wlacze glosnik lub rozsune klawiature to glosnomowiacy dziala . Czy ktos sie spotkal juz z takim przypadkiem . Moim zdaniem jezeli glosnik dziala na glosnomowiacym to znaczy ze dziala prawda ? Wiec czemu podczaa rozmowy nic nie slysze . Z gory dzieki za porade. [ Komentarz dodany przez: Satio: 19 Sie 2011 11:14 ] Nazwa tematu poprawiona zgodnie z regulaminem. //Satio |
||
| Laki1231 | |
|
| Do głośno mówiącego masz inny do rozmów inny. Do rozmów zwie się właśnie głośnik. Do muzyki buzzer i to ten jest do głośnomówiącego używany. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| misiekelblag, niech zrobi hard reset na początek.jak nie zadziała znaczy że głosniczek padł.Nowy ok 30 zl z założeniem.tyle u mnie biorą _________________ |
||
| misiekelblag | |
|
| hard reset zrobiony wgrany najnowszy soft z sierpnia tego roku . Ok zobacze ile u mnie kosztuje wymiana glosniczka | ||
| Laki1231 | |
|
| A pfff komis który bierze więcej niż 10 za wymianę ekranu albo głośniczka jest żałosny. Głośnik 15zł _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, a dlaczego załosny?Taki biznes niestety _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja tak drogo nie robię przynajmniej są klienci wtedy. Wole zrobić 20 osób i zarobić tyle co za10 ma z tego większa przyjemność. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N73] Brak 3g |
Pytania i Problemy z telefonami | jarosekk | |
C902...Brak podswietlenia........ |
Pytania i Problemy z telefonami | counterdeath94 | |
[5230] Brak Aplikacji |
Pytania i Problemy z telefonami | szymonost | |
[5230] Brak pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | mwedner | |