| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| omen122 | |
|
muzyka bardzo cicho gra oraz jak ktoś dzwoni to z trudem słyszę osobę z którą rozmawiam Więc sie zastanawiam czy ten model tak juz ma ? czy cos nie tak jest z moim telefonem głośnik dziś wymieniłem bo mialem możliwość za free i nadal jest to samo może jest jakas opcja w symbianie żeby pogłośnić ? (cos w stylu jak w samsungu ze wpisuje sie kod i można majstrować w opcjach softu) lub co może jeszcze być uszkodzone ? |
||
| Casaya | |
|
| omen122, no masz w Profile poziom głosności.Ustaw na full. Jak nie pomoże to Hard reset napewno... Kopia kontaktów i zdjec z pamieci telefonu zalecana. _________________ |
||
| omen122 | |
|
w Profilach jest wszystko na full a jak zrobić hard reset ?;) |
||
| sadam81 | |
|
| *#7370# standardowy kod zabezpieczający to 12345 _________________ |
||
| omen122 | |
|
| niestety nadal dzwiek jest bardzo cichy ;/ juz nie mam pojecia co moge zrobic ;( chyba tel bede musial oddac do serwisu ;/ | ||
| Casaya | |
|
| omen122, a wczesniej grał lepiej? masz jakies porównanie z przed i po?czy jak? _________________ |
||
| omen122 | |
|
| porównywałem z dwoma innymi C6 i grają raz głośniej od mojego telefonu . | ||
| Casaya | |
|
| omen122, jak juz wymieniłes głosnik ,hard reset był...i to samo to ja nie wiem co może byc... a w serwisie jak ci zawołają za duzą sumke to nie wie=adomo czy bedzie sie opłacać robic.Bo skoro nie głośnik,nie soft to cos w płycie głównej... _________________ |
||
| omen122 | |
|
praktycznie nie słysze jak ktoś dzwoni itd telefonik w pon idzie na serwis i zobaczymy co sie stalo jak bedzie drogo to najwyzej nie naprawie |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N97] Głośnik gra za cicho |
Pytania i Problemy z telefonami | siemien3540 | |
Słuchawki Nokia WH-701 - jedna ze stron gra cicho |
Akcesoria & Gadżety | kubaaaxd | |
[5220] Po wgraniu nowego softa telefon gra cicho |
Pytania i Problemy z telefonami | TurboPL | |
Głosnik zewnętrzny Nokia |
Szukam | kamil666 | |