Autor Wiadomość
omen122 [C6-00] Głosnik cicho gra Napisany: 22 Wrz 2011 11:29 [C6-00] Głosnik cicho gra   Postaw piwo autorowi tego posta
muzyka bardzo cicho gra oraz jak ktoś dzwoni to z trudem słyszę osobę z którą rozmawiam kod emotikony: :/
Więc sie zastanawiam czy ten model tak juz ma ? czy cos nie tak jest z moim telefonem głośnik dziś wymieniłem bo mialem możliwość za free i nadal jest to samo może jest jakas opcja w symbianie żeby pogłośnić ? (cos w stylu jak w samsungu ze wpisuje sie kod i można majstrować w opcjach softu) lub co może jeszcze być uszkodzone ?
Casaya [C6-00] Głosnik cicho gra Napisany: 23 Wrz 2011 12:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
omen122, no masz w Profile poziom głosności.Ustaw na full.

Jak nie pomoże to Hard reset napewno...
Kopia kontaktów i zdjec z pamieci telefonu zalecana.

omen122 [C6-00] Głosnik cicho gra Napisany: 23 Wrz 2011 09:02   Postaw piwo autorowi tego posta
w Profilach jest wszystko na full kod emotikony: ;) a jak zrobić hard reset ?;)
sadam81 [C6-00] Głosnik cicho gra Napisany: 23 Wrz 2011 09:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
*#7370#
standardowy kod zabezpieczający to 12345

omen122 [C6-00] Głosnik cicho gra Napisany: 23 Wrz 2011 12:20   Postaw piwo autorowi tego posta
niestety nadal dzwiek jest bardzo cichy ;/ juz nie mam pojecia co moge zrobic ;( chyba tel bede musial oddac do serwisu ;/
Casaya [C6-00] Głosnik cicho gra Napisany: 23 Wrz 2011 12:45   Postaw piwo autorowi tego posta

omen122, a wczesniej grał lepiej?
masz jakies porównanie z przed i po?czy jak?

omen122 [C6-00] Głosnik cicho gra Napisany: 23 Wrz 2011 01:08   Postaw piwo autorowi tego posta
porównywałem z dwoma innymi C6 i grają raz głośniej od mojego telefonu .
Casaya [C6-00] Głosnik cicho gra Napisany: 23 Wrz 2011 03:54   Postaw piwo autorowi tego posta

omen122, jak juz wymieniłes głosnik ,hard reset był...i to samo
to ja nie wiem co może byc...
a w serwisie jak ci zawołają za duzą sumke to nie wie=adomo czy bedzie sie opłacać robic.Bo skoro nie głośnik,nie soft to cos w płycie głównej...

omen122 [C6-00] Głosnik cicho gra Napisany: 24 Wrz 2011 03:49   Postaw piwo autorowi tego posta
praktycznie nie słysze jak ktoś dzwoni itd kod emotikony: ;) telefonik w pon idzie na serwis i zobaczymy co sie stalo kod emotikony: ;) jak bedzie drogo to najwyzej nie naprawie kod emotikony: ;)