| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| m_sobczak | |
|
| witam, jak w temacie. nie moge zapisac aplikacji przesylanych przez bluetooth, nie ma ich w menagerze w pamieci telefonu ani na karcie. w uzyciu w opcjach wiadomosci jest karta pamieci. plik mozna przeniesc tylko do folderu "moje foldery" ale nic to nie daje:/ jakiś pomysl jak zmienic sciezke zapisu albo zeby miec opcje wyboru?? pozdro Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23 |
||
| patrikos23 | |
|
| Pliki odbierane przez bluetooth są zapisywane jako wiadomości. Muszą się znajdować w odebranych wiadomościach i każdy musisz zapisać osobno. Tak jest przynajmniej u mnie. _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| Są w wiadomościach musisz na nie kliknąć jak się otworzą Opcje>Zapisz i wybór czy na pamięć telefony lub karta. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Włącz aplikacje x-plore opcje wiadomości i możesz przenieść gdzie chcesz na telefonie. Później podpisać. A od siebie proponuje to: http://symbiane.pl/nowa-n...nem-vt27868.htm _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Z tego co wiem to na v5 zapisują sie na karcie pamięci lub na telefonie w folderze : X:/data/Recevied Files. Tak mam na X6. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Darmowy internet przez bluetoothjak ktoś nie ma wifi w kompie |
Pozostałe | wentyl007 | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
[Ovi Store] Gdzie zapisują się pobrane pliki? |
Pytania i Problemy z telefonami | Koli96 | |
[5230] Jak zapisać wysłane wiadomości SMS? |