| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Xiviali | |
|
| Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum oraz posiadaczem Nokii C6-00. Mam kilka pytań. 1. Jak się wchodzi do plików z karty pamięci/telefonu? 2. Jak się instaluje gry i aplikacje? 3. Jaka jest najlepsza nawigacja i pod jakim względem. Za pomoc daję + Z góry dzięki |
||
| Laki1231 | |
|
| 1. Zainstaluj program X-plore albo przez wbudowany menadżer plików, mozesz włożyć kartę pamięci do czytnika usb lub podłaczyć telefon na usb 2. Najlepiej shakuj system, gre pobierasz i wrzucasz na kartę pamięci w postaci sis, sisx lub jar i isntalujesz przez X-plore np. 3 SYGIC _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Xiviali | |
|
| No to dodatkowe pytanie: 4. Jak shackować system? A pod jakimi względami jest najlepszy? Czy zamula? czy są aktualne mapy? |
||
| Casaya | |
|
| Xiviali, 4.tutaj masz odpowiedz Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| Pod wieloma, nokia ovi też polecam;P hakuj z tego: http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm _________________ |
||
| Xiviali | |
|
A jeszcze 5. pytanie sorry, ale zapomniałem wcześniej. Jak krok po kroku ustawić Router Wi-Fi jako domyślny punkt do internetu, aby sklep Ovi korzystał z Wi-Fi? |
||
| Casaya | |
|
| Xiviali, wchodzisz w ustawienia łączność sieci docelowe tutaj dajesz "opcje" połączenie domyślne -zaznaczasz co chcesz ,ja mam "zawsze pytaj" Edit: ja pod opcją internet mam WI-FI,zaznacz internet jak masz tak jak ja |
||
| Laki1231 | |
|
| Lub wchodzisz w priorytety też w sieciah docelowych i dajesz na 1miejsce nazwę wi-fi _________________ |
||
| Xiviali | |
|
| A można wgrać appsy i gry bez hackowania telefonu? jak tak to jak? | ||
| Casaya | |
|
| Xiviali, można,wystarczy pobrac je z jakiegoś zródła,czy to nasze forum,czy Ovi,skąd chcesz. da sie bez hackowania ale w gruncie rzeczy wszystko co najlepsze jest na hackowane telefony.Modyfikacje tylko na hacked symbian.Wiec hackuj i baw sie do woli. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| Można ale nie wszystkie niestety, mało jest podpisanych a certa nie można już wyrobić żeby podpisać _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Xiviali | |
|
Mi konkretnie chodzi tylko o nawigację GPS, bo to tata ma ten telefon, a chce nawigację. Grać i tak raczej nie będzie, a hackować telefon ... po co? modyfikować go mu nie bd, chyba, że trzeba do nawigacji shackowany telefon, to prosiłbym o dokładniejsze info I czy traci się gwarancję? Oraz czy to trzeba wgrywać FW czy można samemu shackować? |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jaką aplikacje przetłumaczyć?Jeżeli mi się uda przetłumacze aplikację którą Podasz na język polski |
Aplikacje | Meler | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
[n73] 3 pytania początkującego |
Pytania i Problemy z telefonami | krzysiekage | |
[N97] 3 pytania początkującego |
Pytania i Problemy z telefonami | chrissmarks | |
[E52] Pytania początkującego |