Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
Xiviali [C6-00] Pytania początkującego nawigacja aplikacje gry.. Napisany: 06 Sie 2011 08:05 [C6-00] Pytania początkującego nawigacja aplikacje gry..   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum oraz posiadaczem Nokii C6-00. Mam kilka pytań.
1. Jak się wchodzi do plików z karty pamięci/telefonu?
2. Jak się instaluje gry i aplikacje?
3. Jaka jest najlepsza nawigacja i pod jakim względem.

Za pomoc daję + Z góry dzięki kod emotikony: :)
Laki1231 [C6-00] Pytania początkującego nawigacja aplikacje gry.. Napisany: 06 Sie 2011 08:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 18/6
1. Zainstaluj program X-plore albo przez wbudowany menadżer plików, mozesz włożyć kartę pamięci do czytnika usb lub podłaczyć telefon na usb
2. Najlepiej shakuj system, gre pobierasz i wrzucasz na kartę pamięci w postaci sis, sisx lub jar i isntalujesz przez X-plore np.
3 SYGIC

Autor postu otrzymał pochwałę.
Xiviali [C6-00] Pytania początkującego nawigacja aplikacje gry.. Napisany: 06 Sie 2011 08:10   Postaw piwo autorowi tego posta
No to dodatkowe pytanie:
4. Jak shackować system?

A pod jakimi względami jest najlepszy? Czy zamula? czy są aktualne mapy?
Casaya [C6-00] Pytania początkującego nawigacja aplikacje gry.. Napisany: 06 Sie 2011 08:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
Xiviali,

4.tutaj masz odpowiedz
Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian

Laki1231 [C6-00] Pytania początkującego nawigacja aplikacje gry.. Napisany: 06 Sie 2011 08:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Pod wieloma, nokia ovi też polecam;P

hakuj z tego:
http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm

Xiviali [C6-00] Pytania początkującego nawigacja aplikacje gry.. Napisany: 06 Sie 2011 08:16   Postaw piwo autorowi tego posta
A jeszcze 5. pytanie kod emotikony: :D sorry, ale zapomniałem wcześniej. Jak krok po kroku ustawić Router Wi-Fi jako domyślny punkt do internetu, aby sklep Ovi korzystał z Wi-Fi?
Casaya [C6-00] Pytania początkującego nawigacja aplikacje gry.. Napisany: 06 Sie 2011 08:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Xiviali,

wchodzisz w ustawienia
łączność
sieci docelowe
tutaj dajesz "opcje" połączenie domyślne -zaznaczasz co chcesz ,ja mam "zawsze pytaj"

Edit:
ja pod opcją internet mam WI-FI,zaznacz internet jak masz tak jak ja
Laki1231 [C6-00] Pytania początkującego nawigacja aplikacje gry.. Napisany: 06 Sie 2011 08:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Lub wchodzisz w priorytety też w sieciah docelowych i dajesz na 1miejsce nazwę wi-fi

Xiviali [C6-00] Pytania początkującego nawigacja aplikacje gry.. Napisany: 06 Sie 2011 08:21   Postaw piwo autorowi tego posta
A można wgrać appsy i gry bez hackowania telefonu? jak tak to jak?
Casaya [C6-00] Pytania początkującego nawigacja aplikacje gry.. Napisany: 06 Sie 2011 08:25   Postaw piwo autorowi tego posta

Xiviali, można,wystarczy pobrac je z jakiegoś zródła,czy to nasze forum,czy Ovi,skąd chcesz.
da sie bez hackowania ale w gruncie rzeczy wszystko co najlepsze jest na hackowane telefony.Modyfikacje tylko na hacked symbian.Wiec hackuj i baw sie do woli.

Laki1231 [C6-00] Pytania początkującego nawigacja aplikacje gry.. Napisany: 06 Sie 2011 08:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Można ale nie wszystkie niestety, mało jest podpisanych a certa nie można już wyrobić żeby podpisać

Xiviali [C6-00] Pytania początkującego nawigacja aplikacje gry.. Napisany: 06 Sie 2011 08:50   Postaw piwo autorowi tego posta
Mi konkretnie chodzi tylko o nawigację GPS, bo to tata ma ten telefon, a chce nawigację. Grać i tak raczej nie będzie, a hackować telefon ... po co? modyfikować go mu nie bd, chyba, że trzeba do nawigacji shackowany telefon, to prosiłbym o dokładniejsze info kod emotikony: :) I czy traci się gwarancję? Oraz czy to trzeba wgrywać FW czy można samemu shackować?
1 2 »