| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| blackwolff | |
|
| mam taki problem, po flashowaniu jaf'em gps w ovi maps pkasuje mi rożne dziwne rzeczy np: ze jestem 30 km dalej niz jestem , aczkolwiek z reguły muli mu sie o jakies 300m, wcześniej mialem taki problem po wgrywaniu FM (no hack) przez Phoenixa ale aktualizacja ovi to naprawila, teraz mam przez jafa z hack i juz tydzien nie moge tego rozgrysc. soft 40.0.021 white (wgrywalem) model mam co prawda black ale chyba nie tu jest problem. dodam ze nawigacja w ovi bardzo dobrze sie spisywala i nawet pod grubym dachem fabryki pokazywala lokalizacje idealnie. nie pomaga włączanie wifi,agps, sieci i innych wczoraj aktualizowalem do wersji 41.x.xxx i tez lipa Nazwa tematu poprawiona. Zapoznaj się z regulaminem działu // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| blackwolff, zawsze się na otwartej przestrzeni robi coby nie było, a hak nie ma nic fo tego _________________ |
||
| blackwolff | |
|
ano spoko wiem , z tym ze na otwartej przestrzeni pokazuje mi ze jestem za miastem, a mieszkam w centrum |
||
| Laki1231 | |
|
| blackwolff, sprawdź na niehakownym sofcie ale ja w to wątpię... wgraj softa i zaktualizuj program map z poziomu tel i zobacz | ||
| blackwolff | |
|
| tak tez myslalem ;> mam jeszcze pytanie do ciebie jak juz jestes , czy phoenixem moge wgrac wczesniejsza wersje softa od tej ktora mam ??? czyli na 41.x.xxx. wgrac 40.0.021? |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie może bo to będzie downgrade i kosz. _________________ |
||
| blackwolff | |
|
| coz, zostaje mi poczekac jak sie pojawi nowy soft na blue nokia zainstalowalem garmina 5.00 i tam dobrze pokazuje ale ovi lepsze Laki1231 dziekuje ci ze nie downgradoalem FW, sformatowalem karte pamieci do 0 i po wgraniu garmina ściągnąłem mapy do ovi i jest ok. sorki za klopot pozdrawiam |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Kopia zapasowa danych na telefonieprzyda się przed wgraniem oprogramowania |
Pozostałe | wentyl007 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[Samsung i5700] Anomalie z telefonem po rocie |
Pytania i Problemy | bono2 | |
[X6] Nie wstaje po flashu |
Pytania i Problemy z telefonami | Potok666 | |
[5230] Reanimacja po fatalnym flashu |
Pytania i Problemy z telefonami | Squesha | |
[N96] Dziwne zachowanie telefonu po dead flashu |
Pytania i Problemy z telefonami | skuty | |
[X6] Zmiana softu |
Pytania i Problemy z telefonami | rafal1295 | |
[5530] Zmiana softu |