Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
Montecjusz [c6] Aplikacje z win. mobile na symbiane v5? Napisany: 01 Lis 2010 04:44 [c6] Aplikacje z win. mobile na symbiane v5?   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam mam pytanie czy istnieje możliwość odpalenia programu z win.mobile na mojej noki c6 (chodzi o program giełdowy w formacie .cap)
DSV [c6] Aplikacje z win. mobile na symbiane v5? Napisany: 01 Lis 2010 04:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
Nie ma.. niedługo to będziecie chcieli grać w gry ps3 na tych symbianach biednych..

Autor postu otrzymał pochwałę.
Montecjusz [c6] Aplikacje z win. mobile na symbiane v5? Napisany: 01 Lis 2010 04:58   Postaw piwo autorowi tego posta
mi nie chodzi o gre tylko o program do transakcji giełdowych... potrzebne mi to bardzo a nie idzie tego zainstalować więc przez to sie zapytałem
DSV [c6] Aplikacje z win. mobile na symbiane v5? Napisany: 01 Lis 2010 05:00   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
OK spoko kod emotikony: :) ale nie można odpalić programów z wm na symbiana.

Montecjusz [c6] Aplikacje z win. mobile na symbiane v5? Napisany: 01 Lis 2010 05:03   Postaw piwo autorowi tego posta
a nie ma możliwości żeby takowy program przerobić w sis`a bo nie jest on wielce wymagający a bardzo potrzebny
Jack [c6] Aplikacje z win. mobile na symbiane v5? Napisany: 01 Lis 2010 05:05   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Pewnie możliwość jest ale dla zaawansowanych w tworzeniu aplikacji

Montecjusz [c6] Aplikacje z win. mobile na symbiane v5? Napisany: 01 Lis 2010 05:13   Postaw piwo autorowi tego posta
A jest ktoś taki na tym forum ??? kod emotikony: :D wiem że dużo wymagam ale strasznie mi na tym zależy żeby to odpalić!!!
Jack [c6] Aplikacje z win. mobile na symbiane v5? Napisany: 01 Lis 2010 05:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Na tym forum forum nie ma nikogo. Zejdź na ziemię. Nie znam nikogo takiego na jakimkolwiek forum. Może wypisz cechy programu a będzie jego odpowiednik na symbiana

Montecjusz [c6] Aplikacje z win. mobile na symbiane v5? Napisany: 01 Lis 2010 05:30   Postaw piwo autorowi tego posta
Jest to program który umożliwia prowadzenie transakcji giełdowych i obsługe giełd wykresów itp. (dokładnie XTBrokers)
Jack [c6] Aplikacje z win. mobile na symbiane v5? Napisany: 01 Lis 2010 05:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Raczej nic podobnego nie ma na symbian

Montecjusz [c6] Aplikacje z win. mobile na symbiane v5? Napisany: 01 Lis 2010 06:08   Postaw piwo autorowi tego posta
Szkoda ;( ake dzieki za zainteresowanie kod emotikony: :cry:

Zamykam // Jackson