| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Lawik | |
|
Siemka. Mam problem, a mianowicie nie chcę aby minki typu: : ), ; ) itd... zamieniały się automatycznie w emotikony typu: w wiadomościach. Jak to przestawić ?Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23 |
||
| Grzenio | |
|
| Wątpię że jest jakaś opcja to jest chyba razem z softem. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie da się, poza tym to fajne:) chyba, że użyjesz programu alternatywnego do sms, będziesz miał wtedy sms w postaci rozmowy coś jak gg. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Lawik, Ale tylko ty widzisz te emotki na swoim tele. Inni tego nie widzą, chyba, że ich tele także obsługują emotki to tak musi być. A jaki plik w sofcie odpowiada za emotki to ci nie powiem bo nie wiem. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Panowie przeciez teraz wychodza aktualki softów właśnie z emotkami bo ich nie było.a tutaj kolega Lawik, nie chce? nie rozumiem tego swiata... _________________ |
||
| sadam81 | |
|
Radziu ludzie są dziwni. Ja w X6 chciałbym emotki w standardowym sofcie _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Program - Zmiana Profilu = zmiana motywu!Szukam programu! |
Szukam | HolyGoalie | |
[N8] Zmiana PC |
Pytania i Problemy z telefonami | Fabiane | |
Zmiana oprogramowania |
Pytania i Problemy z telefonami | FPV Olo | |
Zmiana czcionki |
Modyfikacje | v1sioN | |
Zmiana rozszerzenia |
Pytania i Problemy z telefonami | LukiM | |
[X6] Zmiana softu |
Pytania i Problemy z telefonami | rafal1295 | |
[x6] Zmiana czcionki |
Pytania i Problemy z telefonami | master228 | |
zmiana koloru czcionki |
Pytania i Problemy z telefonami | dragon987 | |
Zmiana dysku cache z C:/ na E:/to się może przydać jeśli przeglądarka nam się zamyka ze względu pamięć cache w C: |
Modyfikacje | wentyl007 | |