| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| os8iem | |
|
| No więc ściągnąłem sobie aplikacje SoundHound v3 i podpisałem aplikację programem SingSiS. Mam uruchiomy program Nokia Ovi Suite i gdy włączam aplikacje SoundHounds v3 SIGNED w telefonie wyskakuje błąd: Certyfikat może być jeszcze nieważny wygasły lub ustawienia danych telefonu są nieprawidłowe W czym problem? |
||
| DSV | |
|
| http://symbiane.pl/komuni...wan-vt13713.htm | ||
| os8iem | |
|
| Postępowanie: Sprawdzić ustawienia daty i godziny w telefonie. Przesunąć datę w telefonie do przodu np. o pół roku. Shackować telefon. - co tutaj autor ma na myśli? |
||
| Jack | |
|
| Po prostu odwiedzenie działu hacked symbian. A dokładeniek hackowanie najnowszych (...) ale najpierw cofnij datę _________________ |
||
| os8iem | |
|
| Teraz mam problem z Phoenixem - otóż po podłączeniu telefonu przez USB i wybraniu PC Suite, gdy skanuje w Phoenixie (Scan Product) nie wyświetla mi mojego telefonu. Ponadto przy włączeniu Phoenixa pojawia się wiadomość: |
||
| sadam81 | |
|
| Czyli Phoenixem nic nie zadzialasz bo nie ma twojego RM-XXX w bazie danych. kombinuj innymi programami _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[C7] Błędy wraz z oglądaniem YouTube |
Pytania i Problemy z telefonami | djjt | |
[E7] Zacina się i (różne)błędy systemu |
Pytania i Problemy z telefonami | mik70 | |
Problem z certyfikatem |
Pytania i Problemy z telefonami | rogeromuro | |
Podpisywanie certyfikatem |
Pytania i Problemy z telefonami | uki1985 | |
Co zrobić z certyfikatem z OPDA? |
Pytania i Problemy z telefonami | pchmurek | |
[SE VIVAZ] Podpisywanie certyfikatem |
Pytania i Problemy z telefonami | Krzychu89 | |
Wkrótce smartfony z certyfikatem THX? |
Newsy | Laki1231 | |
[SE Vivaz] Wyjątkowy przypadek z certyfikatem |
Pytania i Problemy z telefonami | wooookie | |
Jestem świeżakiem! Problem z certyfikatem |
Pytania i Problemy z telefonami | emeril888 | |
Usuwanie aplikacji 5800XM i problem z certyfikatemProblem z usunięciem aplikacji... oraz z certyfikatem |
Pytania i Problemy z telefonami | Arturex | |