| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| LoOKaS | |
|
| Witam Od kilku dni mam Nokie C6, nie wiem jak zainstalować gry na telefonie, jest o tym kilka tematów, ale w jednym z nich napisaliście żeby wejść w mng. plików a ja zupełnie nie wiem jak, jest manager aplikacji ale tam sie nie chodzi po folderach jakie są tylko automatycznie wyszukuje pliki do instalacji (oczywiście jak wgram coś to ich tam nie ma). W drugim temacie napisał ktoś że trzeba wgrać plik to folderu Instalations czy jakos tak - u mnie takie coś nie występuje. Drugie pytanie odnosi się do kopiowania w przeglądarce, najlepszym przykładem jest ta strona, jak ktoś wrzuci gre to jest napisany link ale nie jest to hiperlącze więc w komputerze należy zaznaczyc i przekopiować, i juz, a jak to się odbywa w Nokii? Zaznaczyć już umiem chociażdłuższą chwile nad tym kombinowałem, ale jak przekopiować? CTRL + C, CTRL + V niestety nie działa. Pozdrawiam i mam nadzieje że pomożecie mi rozwiązać moje problemy. EDIT: Rozwiązanie z grami już znalazłem, poczytałem jakis temat dla innej nokii i sie udało tak to zrobic, jednak dalej prosilbym o pomoc z tym "kopiuj", "wklej" |
||
| bartek50003 | |
|
| Możesz spróbować w innej przeglądarce jak na przykład OPERA. Tam chyba linki kopiuje się przez przytrzymanie palca na tym linku. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Jak kopiować linki w Noki 5530? |
Pytania i Problemy z telefonami | Bazz26 | |
[x6]Jak dodać język polski oraz polskie t9 do softu ? |
Pytania i Problemy z telefonami | gaweleek | |
[N95 8GB] Gdzie kopiować motywy ? |