| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| m_sobczak | |
|
prawdopodobną przyczyną zacinania się telefonu (oczywiście moim zdaniem) po zakończonej rozmowie jest czujnik zbliżeniowy jak go wyłączyć?? pozdróweczki |
||
| Enola Gay | |
|
| Tego się raczej nie da wyłączyć. Chyba że przeoczyłam gdzieś tę opcje. Opisz dokładniej objaw zacięcia. Mi nic takiego się nie działo. _________________ |
||
| Meler | |
|
| To jest dość powszechne w c6, wgranie softu od nowa powinno pomóc | ||
| m_sobczak | |
|
| no właśnie mam problem z ponownym wgraniem softu. ściągnąłem nowego NSU i mam soft 11.0.029 i wykrywa aktualizacje do nowszego. daję "aktualizuj" - chwilę myśli i pokazuje że brak aktualizacji dla wybranego urządzenia. o co kaman?? | ||
| Jack | |
|
ty nie masz aktualizować tylko wgrać soft od nowa _________________ |
||
| m_sobczak | |
|
| no dobra ale dlaczego nie moge normalnie zaktualizowac softa przez NSU i skad wziasc paczke z najnowszym softem do c6?? | ||
| chucky | |
|
| m_sobczak, możesz sobie zaktualizować soft bez problemu, podłączasz telefon pod usb i aktualizujesz przez Nokia Software Updater _________________ |
||
| drago_o | |
|
tyle jeśli chodzi o paczkę z softem Pobieranie / Download:
gdzieś na liście tam jest _________________ |
||
| m_sobczak | |
|
| no własnie nie moge zaktualizowac przez usb NSU bo NSU podaje najpierw ze znalazl aktualizacje a pozniej ze aktualnie brak aktualizacji. czy trzeba znowu zmienic product code?? bo ostatnio ustawilem z powrotem na fabryczny dobra - widze ze nie ma nowszego oprogramowania niz posiadam w telefonie wiec prosze o zamkniecie tematu ale niech ktos mi powie dlaczego telefon mi sie wiesza???????????????????? pozostaje serwis? Nie pisz tylu postów pod sobą na przyszłość // Jackson |
||
| Meler | |
|
| Nie. Wgranie poprzez Phoenixa tej wersji softu którą masz! | ||
| m_sobczak | |
|
wgralem świeży soft phoenixem 2010, telefon chodzi nawet nieco szybciej ale juz raz mi sie zawiesil przez pare godzin? co Ty na to arekmelerski ? |
||
| Meler | |
|
| więc tu pomoże tylko wgranie softu przez boxa. Podobne objawy miałem przy samsungu i450 | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[5230] Czujnik zbliżeniowy. |
Pytania i Problemy z telefonami | Ruudziol | |
[C5] Jak wyłączyć dźwięk aparatu? |
Pytania i Problemy z telefonami | Kaxik4 | |
[C6] Jak wyłączyć pytania java |