Autor Wiadomość
m_sobczak [c6] Jak wyłączyć czujnik zbliżeniowy? Napisany: 10 Lis 2010 10:55 [c6] Jak wyłączyć czujnik zbliżeniowy?   Postaw piwo autorowi tego posta
prawdopodobną przyczyną zacinania się telefonu (oczywiście moim zdaniem) po zakończonej rozmowie jest czujnik zbliżeniowy kod emotikony: :) jak go wyłączyć?? pozdróweczki
Enola Gay [c6] Jak wyłączyć czujnik zbliżeniowy? Napisany: 10 Lis 2010 12:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Tego się raczej nie da wyłączyć. Chyba że przeoczyłam gdzieś tę opcje.
Opisz dokładniej objaw zacięcia. Mi nic takiego się nie działo.

Meler [c6] Jak wyłączyć czujnik zbliżeniowy? Napisany: 10 Lis 2010 12:36   Postaw piwo autorowi tego posta

To jest dość powszechne w c6, wgranie softu od nowa powinno pomóc
m_sobczak [c6] Jak wyłączyć czujnik zbliżeniowy? Napisany: 10 Lis 2010 02:12   Postaw piwo autorowi tego posta
no właśnie mam problem z ponownym wgraniem softu. ściągnąłem nowego NSU i mam soft 11.0.029 i wykrywa aktualizacje do nowszego. daję "aktualizuj" - chwilę myśli i pokazuje że brak aktualizacji dla wybranego urządzenia. o co kaman??
Jack [c6] Jak wyłączyć czujnik zbliżeniowy? Napisany: 10 Lis 2010 02:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
ty nie masz aktualizować tylko wgrać soft od nowa kod emotikony: :)

m_sobczak [c6] Jak wyłączyć czujnik zbliżeniowy? Napisany: 10 Lis 2010 03:14   Postaw piwo autorowi tego posta
no dobra ale dlaczego nie moge normalnie zaktualizowac softa przez NSU i skad wziasc paczke z najnowszym softem do c6??
chucky [c6] Jak wyłączyć czujnik zbliżeniowy? Napisany: 10 Lis 2010 03:55   Postaw piwo autorowi tego posta

m_sobczak, możesz sobie zaktualizować soft bez problemu, podłączasz telefon pod usb i aktualizujesz przez Nokia Software Updater

drago_o [c6] Jak wyłączyć czujnik zbliżeniowy? Napisany: 10 Lis 2010 04:10   Postaw piwo autorowi tego posta

tyle jeśli chodzi o paczkę z softem kod emotikony: ;)
Pobieranie / Download:

gdzieś na liście tam jest kod emotikony: ;P

m_sobczak [c6] Jak wyłączyć czujnik zbliżeniowy? Napisany: 10 Lis 2010 04:26   Postaw piwo autorowi tego posta
no własnie nie moge zaktualizowac przez usb NSU bo NSU podaje najpierw ze znalazl aktualizacje a pozniej ze aktualnie brak aktualizacji.

czy trzeba znowu zmienic product code?? bo ostatnio ustawilem z powrotem na fabryczny

dobra - widze ze nie ma nowszego oprogramowania niz posiadam w telefonie wiec prosze o zamkniecie tematu ale niech ktos mi powie dlaczego telefon mi sie wiesza???????????????????? pozostaje serwis?

Nie pisz tylu postów pod sobą na przyszłość // Jackson
Meler [c6] Jak wyłączyć czujnik zbliżeniowy? Napisany: 10 Lis 2010 04:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie. Wgranie poprzez Phoenixa tej wersji softu którą masz!
m_sobczak [c6] Jak wyłączyć czujnik zbliżeniowy? Napisany: 10 Lis 2010 09:09   Postaw piwo autorowi tego posta
wgralem świeży soft phoenixem 2010, telefon chodzi nawet nieco szybciej ale juz raz mi sie zawiesil przez pare godzin? co Ty na to arekmelerski ? kod emotikony: :)
Meler [c6] Jak wyłączyć czujnik zbliżeniowy? Napisany: 10 Lis 2010 10:25   Postaw piwo autorowi tego posta

więc tu pomoże tylko wgranie softu przez boxa. Podobne objawy miałem przy samsungu i450