| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| tasakamana | |
|
| Siema mam nokie c6 i mam problem z wysyłaniem gier muzy aplikacji itp przez bluetooth b wyskakuje komunikat ze plik jest zabezpieczony ;/ da sie to jakos naprawic??? symbiana mam złamanego mam jeszcze 1 pytanie co to certyfikat i co on daje bo mam z nimi problem przy instalacji gier;/Nazwa tematu poprawiona wedlug punktu 1.1 regulaminu tego dzialu.Takze poprawilem literówki// radziubaker _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| A jakie pliki próbujesz wysyłać? Z jakim rozszerzeniem? .mid nie wyślesz, bo wyskoczy owy komunikat. Na obejście tych certyfikatów jest sposób. Złamanie softu. Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| przez xplore się da wysyłać byl jeszcze na form patch na to _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Jak xplore nie może sobie poradzić z wysyłaniem plików, zmień atrybut plików i próbuj ponownie. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jaką aplikacje przetłumaczyć?Jeżeli mi się uda przetłumacze aplikację którą Podasz na język polski |
Aplikacje | Meler | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Darmowy internet przez bluetoothjak ktoś nie ma wifi w kompie |
Pozostałe | wentyl007 | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |