| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Montecjusz | |
|
| Witam to mój pierwszy post a problem mam taki że pierwszy raz mam nokie (zawsze były to SE) i sciągnołem sobie pare gierek (format sis) i teraz jak to do jasnej anielki zainstalować bo wgrywam na telefon i nic 0__o po prostu nie widzi mi tych plików tak jak to zawsze było z javą. Nazwa wątku poprawiona na zgodną z regulaminem. Proszę zapoznać się z jego treścią // Jackson |
||
| DSV | |
|
| hmm dziwne zainstaluj sobie może x-plore i spróbuj tym znaleźć te instalki _________________ |
||
| Montecjusz | |
|
| ale wogole jak sie cokolwiek instaluje bo wrzucam sobie pliki do np folderu game i jak wchodze w folder to ich tam po prostu nie widać. wogole widać tylko to co z ovi zainstalowałem | ||
| Jack | |
|
| wrzuc do głównego folderu na karcie pamięci, następnie uruchom menadżer plików i odszukaj swoje wcześniej umieszczone plik po czym kliknij raz na plik i zacznie się jego instalacja. _________________ |
||
| Montecjusz | |
|
kurde no nie widzi mi tych plików tzn. podlacam c6 wrucam bezpośrednio te pliki sis wbijam w ten menadżer i nie ma tam tych plików EDIT: mam trzeba było wrzucić do pliku installations czy jakoś tak i ju dziala |
||
| Jack | |
|
| to spróbuj wrzucić gdzie indziej. Np na pamięć telefonu, w inny folderu na karcie. Próbuj próbuj. Musi zadziałać. _________________ |
||
| Montecjusz | |
|
| chmm wogole ciekawa gra te AR pirates tylko kutfa strasznie sie ścina nie wiem cemu bo na filmikach chodziła bezproblemowo | ||
| Jack | |
|
| rozumiem że udało się zainstalować grę i temat można zamknąć? _________________ |
||
| Montecjusz | |
|
Nie wszystkie w chodzą nie wiem czemu?? i Jary dalej są niemożliwe do zainstalowania poza tym strasznie przycina gry w sis nie wiadomo czemu (może coś źle wrzucam???) |
||
| Jack | |
|
| To nie wina umieszczania na telefonie tylko samego telefonu. _________________ |
||
| Montecjusz | |
|
| tzn??? myslałem e skoro nokia to symbian działa prawidłowo a nie ścina gry? | ||
| Jack | |
|
| Może mieć za słabe parametry akurat do tej gry twoja nokia _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Jak zainstalować grę gdy ma rozszerzenie JAR |
Pytania i Problemy z telefonami | adam9565 | |
[X6] Dodatkowy plik w sofcie. Jak go zainstalować? |
Pytania i Problemy z telefonami | KnyreK | |
Patch zezwalający na wysyłanie plików: sis, jar, mid |