Autor Wiadomość
Montecjusz [c6] Jak zainstalować plik .sis i .jar? Napisany: 31 Paź 2010 07:56 [c6] Jak zainstalować plik .sis i .jar?   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam to mój pierwszy post a problem mam taki że pierwszy raz mam nokie (zawsze były to SE) i sciągnołem sobie pare gierek (format sis) i teraz jak to do jasnej anielki zainstalować bo wgrywam na telefon i nic 0__o po prostu nie widzi mi tych plików tak jak to zawsze było z javą.

Nazwa wątku poprawiona na zgodną z regulaminem. Proszę zapoznać się z jego treścią // Jackson
DSV [c6] Jak zainstalować plik .sis i .jar? Napisany: 31 Paź 2010 07:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
hmm dziwne zainstaluj sobie może x-plore i spróbuj tym znaleźć te instalki

Montecjusz [c6] Jak zainstalować plik .sis i .jar? Napisany: 31 Paź 2010 08:02   Postaw piwo autorowi tego posta
ale wogole jak sie cokolwiek instaluje bo wrzucam sobie pliki do np folderu game i jak wchodze w folder to ich tam po prostu nie widać. wogole widać tylko to co z ovi zainstalowałem
Jack [c6] Jak zainstalować plik .sis i .jar? Napisany: 31 Paź 2010 08:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
wrzuc do głównego folderu na karcie pamięci, następnie uruchom menadżer plików i odszukaj swoje wcześniej umieszczone plik po czym kliknij raz na plik i zacznie się jego instalacja.

Montecjusz [c6] Jak zainstalować plik .sis i .jar? Napisany: 31 Paź 2010 08:14   Postaw piwo autorowi tego posta
kurde no nie widzi mi tych plików tzn. podlacam c6 wrucam bezpośrednio te pliki sis wbijam w ten menadżer i nie ma tam tych plików kod emotikony: :/
EDIT: mam trzeba było wrzucić do pliku installations czy jakoś tak i ju dziala
Jack [c6] Jak zainstalować plik .sis i .jar? Napisany: 31 Paź 2010 08:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
to spróbuj wrzucić gdzie indziej. Np na pamięć telefonu, w inny folderu na karcie. Próbuj próbuj. Musi zadziałać.

Montecjusz [c6] Jak zainstalować plik .sis i .jar? Napisany: 31 Paź 2010 08:26   Postaw piwo autorowi tego posta
chmm wogole ciekawa gra te AR pirates tylko kutfa strasznie sie ścina nie wiem cemu bo na filmikach chodziła bezproblemowo
Jack [c6] Jak zainstalować plik .sis i .jar? Napisany: 31 Paź 2010 08:41   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
rozumiem że udało się zainstalować grę i temat można zamknąć?

Montecjusz [c6] Jak zainstalować plik .sis i .jar? Napisany: 31 Paź 2010 10:34   Postaw piwo autorowi tego posta
Nie wszystkie w chodzą nie wiem czemu?? i Jary dalej są niemożliwe do zainstalowania kod emotikony: :/ poza tym strasznie przycina gry w sis nie wiadomo czemu (może coś źle wrzucam???)
Jack [c6] Jak zainstalować plik .sis i .jar? Napisany: 31 Paź 2010 10:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
To nie wina umieszczania na telefonie tylko samego telefonu.

Montecjusz [c6] Jak zainstalować plik .sis i .jar? Napisany: 01 Lis 2010 04:00   Postaw piwo autorowi tego posta
tzn??? myslałem e skoro nokia to symbian działa prawidłowo a nie ścina gry?
Jack [c6] Jak zainstalować plik .sis i .jar? Napisany: 01 Lis 2010 04:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Może mieć za słabe parametry akurat do tej gry twoja nokia