| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Latek | |
|
| Witam, Na wstępie chciałbym zaznaczyć ze symbian to dla mnie nowość, wiec proszę o wyrozumiałość a więc : 1. Jak sprawdzić w noki C6 jaką mam wersję symbiana? 2. Zamówiłem certyfikat (dziękuje), jakie on daje mi możliwości? i co mam z nim zrobić? 3. Czytałem coś o "zhakowaniu softa" jakie to nam da korzyści? Bo rozumiem że nie mogę tak sobie wrzyucić jakieś gierki , aplikacje i zainstalować?? Interesują mnie różne aplikacje chciałbym telefon "doposażyć" w jakieś fajne gry, darmowe navi, przydatne programy. Dzięki Pozdrawiam |
||
| DSV | |
|
| 1. Wpisz w trybie gotowości *#0000#. 2. certyfikatem możesz podpisywać aplikacje - dzięki czemu możemy instalować prawie wszystkie dostępne aplikacje. Każdą aplikacje będziesz musiał przed zainstalowaniem na telefonie podpisać certyfikatem tym sposobem http://symbiane.pl/jak-po...ian-vt15111.htm 3. Dzięki hackowaniu masz dostęp do plików systemowych(dzieki temu możesz modyfikować telefon itp.) i możesz instalować aplikacje i gry bez podpisywania. |
||
| Latek | |
|
| Dzięki wielkie, Wpisałem ten kod, i wyskoczyły mi informacje, ale nic tam nie było czy to jest "s60v3 czy S60v5"? Pozdrawiam. |
||
| DSV | |
|
| Twój symbian to s60v5, a ten kod który Ci podałem pokazuje wersje oprogramowania.. np. v0.00.00 _________________ |
||
| Latek | |
|
| Dzięki, Już sobie zaaktualizowałem do v.11 Pozdrawiam. |
||
| Jack | |
|
Teraz jeżeli chcesz shackować system będziesz musiał skorzystać ze sposobu który jest opisany po kliknięci na zielony tekst w moim podpisie _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
pare pytań początkującegopytanie początkującego |
Pytania i Problemy z telefonami | Puszek | |
Nokia 5230 pare pytań początkującego |
Pytania i Problemy z telefonami | silverlimp | |
[Nokia N8] Kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | mssg | |
5530 Kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | mic1221 | |