| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| marihuario | |
|
| Witam wszystkich forumowiczów. Zdjęcia w mojej Nokii C6-00 są rozmiaru 600-900 kB. Wcześniej miałem SE K850i i tam dochodziły do 1,6 MB. Jest jakiś sposób żeby zmienić poziom kompresji, tak ażeby zdjęcia zajmowały więcej miejsca? A może niepotrzebnie zawracam sobie głowę, bo to nic nie da. Z góry dziękuję za udzielone odpowiedzi. Pozdrawiam soft: 11.0.029 brandowany pod Play'a |
||
| Jack | |
|
mówiąc na język potoczny masz tak dużo pamięci że chcesz aby Twoje zdjęcia zajmowały więcej Tylko po co takie coś?_________________ |
||
| longeret | |
|
To również w dużej mierze zależy od obiektu, który się fotografuje...im więcej szczegółów tym więcej KB zajmuje... Postęp idzie do przodu zdjęcia zajmują mniej KB tylko się cieszyć... _________________ |
||
| ziomek | |
|
| longeret ma absolutną racje , ewentualnie w opcjach aparatu mozesz zobaczyć czy da się robić zdjęcia w lepszej jakości . _________________ |
||
| marihuario | |
|
Jackson napisał/a:
Pamięci nigdy za dużo Po prostu zdawało mi się, że skoro tak mało zajmują to cierpi na tym jakość |
||
| bartek50003 | |
|
| Zawsze możesz z tym: http://symbiane.pl/kompre...100-vt11517.htm _________________ |
||
| marihuario | |
|
Do tego muszę chyba łamać system Narazie się z tym wstrzymie, bo to mój pierwszy telefon z Symbianem ;]Cytowanie całego poprzedniego posta jest zbędne skoro i tak się do niego odnosi // Jackson [ Komentarz dodany przez: Jackson: 07 Gru 2010 06:42 ] Jak byś się zdecydował to zapraszam www.symbiane.pl/hackowani...er=&start=0 |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Kompresja jpg zdjęć z aparatu 100% |
Modyfikacje | ziomek | |
śmieszne zdjęcia |
Humor | BoRoS | |
śmieszne zdjęcia 12 |
Humor | Raven1911 | |
śmieszne zdjęcia 11 |
Humor | Raven1911 | |