| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Starling26 | |
|
| Witam Jestem nowa i bardzo potrzebuje pomocy. Mam nokie c-6. Podłączam ją pod komputer pod ovi suite. Wszystko się ładnie ściąga i instaluje oprócz urządzenia MTP. Chyba przez to nie mogę do telefonu nic ściągnąć. Żadnych gier i muzyki. Jedynie co wysyła to zdjęcia. Pomóżcie mi proszę Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23 |
||
| Laki1231 | |
|
| Instaluje się gry i aplikacje z poziomu telefonu. Kopiujesz pliki instalki na kartę pamięci do folderu inne i przez menadżer plików wchodzisz do tego folderu i wybierasz klikając dwukrotnie instalke. Sterowniki mogą się nie instalować bo masz stare już. Najnowsze są dostępne na stronie Nokii. Dodam że warto mieć złamany system nie będzie problemu z nieaktualnymi, wygasłymi certyfikatami _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| wysyła tylko zdjęcia bo masz wybrany tryb Transfer zdjęć. Przełącz na pc/ovi suite. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
sadam81, ale napisałę, że podłącza ovi _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Odinstaluj wszystko związana z Nokią z kompa i ponownie zainstaluje PC/Ovi Suite _________________ |
||
| Starling26 | |
|
| Próbowałam odinstalować wszystko co związane z Nokią, i instalować ovi suite jeszcze raz. Niestety nic to nie dało, nadal nie znajduje telefonu. Na razie tylko komputer widzi nokie i dzięki temu wrzucam pliki. Czy ominięcie przy instalacji wszystkich plików ovi suite może zaszkodzić telefonowi? Dzięki za pomoc;) | ||
| Laki1231 | |
|
Starling26 napisał/a:
Nie rozumiem o co Ci tu chodzi? _________________ |
||
| Starling26 | |
|
| Jeżeli instalujesz np. grę, to ściągasz plik instalacyjny i otwierasz Ovi suita a on to dalej przekazuje do telefonu i instaluje. Tak przynajmniej wyglądało to u mnie z dawną nokią. A teraz na c-6 muszę wejść w katalog inne tam przeciągnąć plik instalacyjny i kliknąć instaluj. I pytałam być może głupio, czy taka forma instalacji może zaszkodzić w jakikolwiek sposób telefonowi. | ||
| Laki1231 | |
|
| Nie, to wszystko to jet to samo i niczemu nie przeszkadza:) _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Starling26 | |
|
| Serdecznie dziękuje za pomoc;) | ||
| patrikos23 | |
|
| Problem rozwiązany. Temat zamykam. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[5800] Nie można niczego zainstalować. |
Pytania i Problemy z telefonami | jaari | |
[Nokia N97] Nie można zainstalować widgetów |
Pytania i Problemy z telefonami | kami2506 | |
[n97 mini] Nie można zainstalować niebezpiecznej aplikacji |
Pytania i Problemy z telefonami | pawel4322 | |
[LG Swift 3D] Nie można zainstalować gry na pamięć zewnętrzn |
Pytania i Problemy | wentyl007 | |
[Omnia HD] Czy można zainstalować symbian Anna? |
Pytania i Problemy z telefonami | Szymon035 | |
[N97 mini] Czy można zainstalować flash player 10 |
Pytania i Problemy z telefonami | tytan1992 | |
Instalator nie znajduje wymaganego sprzętu dla sterownikówKarta graficzna nvidia gt 330m |
Pogaduszki | Raven1911 | |
[N8] Nie mogę zainstalować niektórych gier |
Pytania i Problemy z telefonami | Sin | |
[N8] Nie mogę zainstalować niektórych aplikacji |
Pytania i Problemy z telefonami | mssg | |