| Temat Zamknięty przez: DSV |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mati273 | |
|
| Witam mam problem z telefonem nokia C6. Otóż mam zainstalowany program Nokia PC Suite , kiedy podłączam telefon pod kabel USB (oryginalny zamieszczony w zestawie) w ogóle nie pojawia się na wyświetlaczy symbol połączenia USB pomimo tego że w telefonie w ustawieniach jest zaznaczone połączenie USB poprzez PC Suite. Nie wiem dlaczego telefon nie wykrywa połączenia. Proszę o jakieś sensowne rady Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Zapoznaj się z tym punktem zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA. // Jackson |
||
| patrikos23 | |
|
| Podczas połączania tele z kablem powinien ci wyskoczyć komunikat wyboru typu połaczenia-wybierasz ten co chcesz. Jeżeli tego nie masz to poszukaj w telefonie w ustawieniach sposobu połączenia i wybierz zawsze pytaj. Albo po prostu przeinstaluj pc suite lub sterowniki do kabla. Czasami jeszcze pomaga zmiana portu usb na kompie. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Lub odinstaluj sobie pc suite w komputerze i wgraj od nowa tylko przy instalacji telefon odłączony od komputera;) _________________ |
||
| wojjack | |
|
| musisz zainstalować Nokia Ovi Suite... podłącz telefon do PC kablem USB - otwórz Mój komputer - pojawi Ci się ikonka Nokia Ovi Suit - dalej postępuj już zgodnie ze wskazówkami |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
Nokia 5530 problem z telefonem podczas połączenia USB |
Pytania i Problemy z telefonami | dido1214 | |
[Nokia 500] Nie widzi plików |
Pytania i Problemy z telefonami | Ziom41 | |
[C5-03] Komputer nie widzi mojego telefonu. |
Pytania i Problemy z telefonami | tokrzys14 | |