| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| lucio03 | |
|
| Witam od jakiegos czasu mam problem z C6 otoz ni z tego ni z owego po zablokowaniu telefonu moge go odblokowac jedynie przez przesuniecie suwaka z boku telefonu i ttylko przez niego. zniknal suwak na ekranie | ||
| Laki1231 | |
|
| lucio03, zrób hard reset lub wgraj softa i problem będzie rozwiązany _________________ |
||
| lucio03 | |
|
| ani jedno ani drugie nie pomaga ; ) | ||
| Casaya | |
|
| lucio03, jak nie pomaga...jak wgranie softa nie pomaga znaczy ze cos jest digitizerem. Moze taśma? uszkodzenie jakieś.Ale normalnie w tym miejscu na dole wyswietlacza dotyk działa? Jesli działa to tylko soft moim zdaniem... Przeszło mi przez myśl ze cos z płytą główna ale nie bede siał aż takiego "defektyzmu" Czekam na odpowiedz. _________________ |
||
| lucio03 | |
|
| soft wlasnie dzis zainstalowalem bo mi sie przypomnilao ze ostatnio aktualizowalem w kwietniu ; ) a dotyk dziala wszedzie dobrze | ||
| Grzenio502 | |
|
| A czy instalowałeś aplikacje typu handy taskman albo cclock? Kiedyś zauważyłem że po instalacji tych programów pojawiał się problem z odblokowywaniem. |
||
| lucio03 | |
|
| nie nic nie pomaga nawet nie mialem nic zainstalowane ;/ jakims sposobem sie udalo ale sam nie weim co sie stalo ; ) ale dzieki za pomoc zamkniete Zamykam // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Efektowne odblokowywanie iPhone'ów |
Recenzje Gier i Aplikacji | xJAmaTOx | |
[s60v5] Odblokowywanie ekranu jak w Androidzie. |
Szukam | Koli96 | |
Wybór telefonu |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Harmattan | |
[Zakup]Telefonu |
Szukam | JoGr1954 | |
Dobór telefonu |
Porównania, opinie i wybór telefonów | frogisl | |
Wybór telefonu. |