| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| hugo23 | |
|
| witam jestem nowy mam nokie c6 i chcialem sie polaczyc z routerem w domu wszystko jest dobrze do czasu gdy haslo wpisuje potem mi sprawdza polaczenie i wyskakuje mi ze nie da sie polaczyc Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Proszę się z nim zapoznać zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA // Jackson |
||
| bartek50003 | |
|
| //zmień tytuł tematu z [C6] na początku. Adminom się to bardziej spodoba;) A możesz zrobic screena co to za problem?? _________________ |
||
| hugo23 | |
|
| po prostu gdy chce sie polaczyc z internetem pisze mi nie prawidlowa nazwa serwera | ||
| Suubi | |
|
| Możliwe, że masz blokade w routerze i blokuje ona dostęp do telefonu. MAsz 2 rozwiązania: 1) zaktualizuj oprogramowanie telefonu po czym znów spróbuj się połączyć z telefonem po WiFi. Sprawdz czy hasło jest prawidłowe 2) Sprawdz w routerze, czy nie blokuje innych komputerów lub urzadzeń. Jeśli Ty nie ustawiałeś routera tlyko informatycy mogli oni zrobić blokade i inne urządzenia niż PC badz Daj znać co dalej _________________ |
||
| kamlukomski | |
|
| Na niektorych ruterach jest przycisk REG zeby dodac nowy sprzet powinienes go wcisnac przed wpisaniem hasla. Jaki masz system na kompie 32 czy 64 bitowy ? | ||
| Marq94 | |
|
| Wystarczy wyłączyć w konfiguracji routera Filtrację "MAC". [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 18 Cze 2011 10:57 ] Nie odkopujcie tematów. // Zamykam. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[Nokia N8] Nie chce się połączyć z routerem. |
Pytania i Problemy z telefonami | Inspiritia | |
[Nokia 500] Nie mogę się połączyć z intrenetem |
Pytania i Problemy z telefonami | szefpl | |
[N95] Nie da się połączyć z numerem/kontaktem |
Pytania i Problemy z telefonami | cinek001 | |