| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| misiekelblag | |
|
| Witam czy istnieje mozliwosc podlaczenia noki c6 jako pamiec masowa do kina domowego. Podlaczam kablem usb ale kino go nie widzi . Czy mozna jakos to podlaczyc zebym mogl ogladac zdjecia i filmy na tv prosto z telefonu? | ||
| Casaya | |
|
| misiekelblag, hm... nie probowalem.bardziej prawdopodobne jest ze gdy wlozysz karte pamieci do przedluzki usb i podlaczysz do usb do kina to wtedy kino bedzie widzialo pliki.robilem tak z kinem domowym WAVE.ale czy wykryje telefon?watpie...do tego tak jak do kompa mozliwe ze beda potrzebne sterowniki. sama karte powinno zobaczyc.taka mam opinie. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja podlaczalem tel każdy jedem wybierałem pamięć masową na nim po podłączeniu. Może to też od kina zalezy. Radziubaker nie wprowadzaj w błąd bo pamięć masową żadnych sterownikow nie potrzebuje to inaczej pendrive jest. |
||
| sadam81 | |
|
| misiekelblag, Zależy od kina domowego, musi posiadać obsługę USB + specjalne menu w swoim oprogramowaniu pozwalające odczytać multimedia z zewnetrznych nośników USB, wiem że urządzenia SONY to obsługują. Pozostałe mogą nie odczytywać ponieważ na karcie masz zawartość mieszaną. Pliki .jpeg, .mp3, .avi itp odczyta, ale na karcie masz także pliki .exe, .mif, .rsc i ze względu na ich obecność może nie wykrywać. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja mam sony kino 2600 kosztowało i mam tak. 1.podpinam tel usb i wybieram pamiec masowa 2. Kino zmieniam pilotem na czytanie z usb. Otwiera sie menu i wybieram film fot lub muzyka i szukam wtedy ręcznie pliku w menu _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
| Większość z kin z tego co wiem nie obsługuje urządzenia o własnym zasilaniu _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| xdomino996, jak przełączasz telefon na pamięć masową odcina zasilanie, ja nawet n95 już tak podłączałem, trzeba na kinie wybrać żeby z usb było. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
Laki1231, dokładnie, w menu należy wybrać tryb USB, a potem ręcznie szukać plików, ale czego się nie robi aby na 32-50calach nie obejrzeć filmuHD 360p/720p, zdjęcia _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Silnik Stirlinga jako ładowarka telefonu? [wideo] |
Newsy | Laki1231 | |
[E52] Używanie telefonu jako klawiatury do Samsung Smart TV |
Szukam | korys | |
[5530 XM] Pamiec C na E |
Szukam | Kondzio100 | |
[Xperia Play] Podlaczenie do sieci ad-hoc |
Pytania i Problemy | luend | |
[5230] Jako kamera internetowa |
Pytania i Problemy z telefonami | kencal | |
[5800XM] Jako moduł bluetooth. |