| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Luqen | |
|
| W domu łaczę się przez WLAN i jest on 1 w priorytetach a dalej jest normalny internet. Czy w przypadku gdy nie mam dostępu do sieci Wlan, komórka połączy się automatycznie przez normalny internet i bedzie brać pieniądze czy zapyta o to by się połączyć? Mam nokie C6 i mam na pulpicie Facebook'a Gdy mam Wlan to on się odświeża co jakiś czas, a co gdy strace połączenie z siecią. Czy da się coś zrobić by płatny internet nie łączył się sam? Czy wystarczy usunąć go z priorytetów? Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23 |
||
| drago_o | |
|
| hymm... jeśli ustawiłeś automatycznie odświeżanie to nie zapyta tylko się połączy... musiałbyś ustawić żeby zawsze się pytał przy odświeżaniu... ale wiadomo wtedy w domu przez wlan też będzie pytać... chyba, że masz tam opcje, żeby odświeżał tylko gdy dostępny jest jakiś darmowy wlan (spotkałem się już z taką opcją w jakimś programie, nie pamiętam jakim) _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Kopia zapasowa danych na telefonieprzyda się przed wgraniem oprogramowania |
Pozostałe | wentyl007 | |
Kto korzysta z Androida? |
Newsy | ziomek | |
Nawet Mikołaj korzysta z Siri w iPhonie 4S |
Newsy | Laki1231 | |
Wlan WizardJest to program dodający pasek w tryb. got. o dostępności sieci WLAN |
Aplikacje | ziomek | |
[Nokia 5800 problem wlan] |
Pytania i Problemy z telefonami | cichy024 | |
[C5-03] Usunięcie wyszukiwania wlan na ekranie |
Pytania i Problemy z telefonami | sisej | |
[N500] Brak poprawnego połączenia WLAN |
Pytania i Problemy z telefonami | piomon1 | |
[N95 8GB] Brak odpowiedzi bramy (WLAN) |
Pytania i Problemy z telefonami | mati6330 | |
[n97] Samoczynnie wyskakuje (wybierz połączenie wlan) |
Pytania i Problemy z telefonami | racek26 | |
[c6] Po odnalezieniu sieci wlan nie może się z nią połączyć |