| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| maniak27 | |
|
| Mam problem z wczytywaniem stron internetowych, ładowanie poprostu sie nie rozpoczyna albo zatrzymuje ładowanie w dowolnym momencie, skype też raz wysyła wiadomość a raz nie. Myślalem ze to wina mjego C6 ale kupiłem żonie taki sam i problem u niej taki sam. Wiec te telefony są do niczego czy mój router? Na laptopie nie mam żadnych przerw, wszystko działa szybko i płynnie. Może ktoś potrafi wytłumaczyć... |
||
| Laki1231 | |
|
| Użyj przeglądarki OPERA MINI i powinno być git jak nie to adres mac telefonu dodaj do ruetera _________________ |
||
| maniak27 | |
|
| Na operze niewiele lepiej. Musze sie pobawić jednak routerem. Albo u kogoś innego sprawdzę. | ||
| Laki1231 | |
|
| A łącząc się przez easy wlan (aplikacja) _________________ |
||
| Casaya | |
|
| nie powinno cie ciac nawer na opera mobile.skasuj dana siec.zrob reset routera i ustaw jeszcze raz... a moze masz za bardzo zawalony telefon.ramu brakuje? _________________ |
||
| maniak27 | |
|
| easy wlan? tego nie znam. Narazie w ustawieniach wlan w opcjach zaawansowanych ustawiłem brak oszczędzania energii i powiem ze internet nieźle przyspieszył, działa teraz przyzwoicie. Obejrzalem nareszcie kilka filmików na youtube bez żadnej przycinki. Tylko jak odlożyłem telefon to po minucie sie sam rozłączył wlan - hmmm | ||
| Laki1231 | |
|
| Aplikacja EASY WLAN była na forum, utrzymuje i wymusza połączenie internetowe i zastępuje wbudowany menadżer używałem w N85 bo miałem taki sam problem i działało;) _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
Darmowy internet przez bluetoothjak ktoś nie ma wifi w kompie |
Pozostałe | wentyl007 | |
[Se Satio] Telefon nie laczy sie z siecia wifi |
Pytania i Problemy z telefonami | torreno | |
[E52] Jak ustawić automatyczne łaczenie sie przez WiFi? |
Pytania i Problemy z telefonami | Tawarisz | |