Autor Wiadomość
ziomestos [C6] Telefon nie wyszukuje wszystkich mp3 Napisany: 06 Lis 2010 07:19 [C6] Telefon nie wyszukuje wszystkich mp3   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam! Jeżeli ten temat się pojawił przepraszam... Ja takiego nie znalazłem. Otóż: Mam muzykę w formacie .mp3 (jak praktycznie każdy) i jak je chce wrzucić na telefon poprzez program Ovi Suite wszystko gra. Problem zaczyna się w telefonie. Zgrywając np. 250 utworów telefon odnajduje tylko połowe z nich jak dobrze pójdzie, następnie 3/4 z tych znalezionych nie da się odtworzyć obok piosenki pojawia się ikonka przekreślonej nutki. Proszę o jakąś radę/pomoc.

Aha jeszcze jedno to że telefon wykrył około połowę utworów to miejsca na karcie ubyło jak za te 250... i nie wiem jak odzyskać to miejsce bez ciągłego formatowania karty co jest czasochłonne razem z tymi instalacjami aplikacji... w tej sprawie też prosiłbym o pomoc

Z góry dziękuje:)

Regulamin działu punkt 1.1. Tym razem poprawiłem ale kolejnym razem KOSZ // Jackson
Jack [C6] Telefon nie wyszukuje wszystkich mp3 Napisany: 06 Lis 2010 07:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Rozumiem że wybrałeś opcję odświeżania muzyki w odtwarzaczu kod emotikony: :?:

ziomestos [C6] Telefon nie wyszukuje wszystkich mp3 Napisany: 06 Lis 2010 07:28   Postaw piwo autorowi tego posta
tak dokładnie... choć nie zawsze... przy paru pierwszych razach... później stwierdziłem że jest to bez sensu... a i tak przy próbie odtworzenia utworów nic nie działało a po wyjściu pojawiała się ta ikonka z przekreśloną nutką...
Jack [C6] Telefon nie wyszukuje wszystkich mp3 Napisany: 06 Lis 2010 07:31   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Sprawdź czy ten program wyszuka wszystkie http://symbiane.pl/lcg-jukebox-vt4749.htm

ziomestos [C6] Telefon nie wyszukuje wszystkich mp3 Napisany: 06 Lis 2010 10:54   Postaw piwo autorowi tego posta
jeżeli chodzi o ten dokładnie program to nie moge zaakceptować regulaminu bo mój ekran nie reagował na dotyk... ale zainstalowałem na próbę inny program i działa wszystko jak trzeba... dziękuje bardzo za pomoc

Uniżony forumowicz
Jack [C6] Telefon nie wyszukuje wszystkich mp3 Napisany: 06 Lis 2010 11:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
nie wiem czy coś to da ale spróbuj wgrać wszystkie mp3 za pomocą nokia pc suite. Również spróbuj wgrać kilka na pamięć telefonu i sprawdź czy je tam wykryje

ziomestos [C6] Telefon nie wyszukuje wszystkich mp3 Napisany: 07 Lis 2010 09:59   Postaw piwo autorowi tego posta
Sprawdziłem... okazuje się że jednak problem nie znika... niestety... zniknął problem niewidocznych plików mp3 ale dalej nie można ich odtworzyć tyle że tym razem pojawia się komunikat że plik jest uszkodzony... na telefonie oczywiście bo na komputerach (sprawdzałem na 3) wszystko gra bez żadnych problemów... Wiecie dlaczego się tak dzieje?? czy może to mieć związek z tą kartą pamięci??
Jack [C6] Telefon nie wyszukuje wszystkich mp3 Napisany: 07 Lis 2010 12:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
spróbuj na jakiejś innej karcie pamięci.

Hofer192 [C6] Telefon nie wyszukuje wszystkich mp3 Napisany: 07 Lis 2010 01:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Jak nie jukebox to może spróbować TTPod...
ziomestos [C6] Telefon nie wyszukuje wszystkich mp3 Napisany: 07 Lis 2010 05:44   Postaw piwo autorowi tego posta
zrobiłem tak jak napisałeś w ostatnim poście Jackson... Ale k***a jest to samo... połowy mp3 nie da się odtworzyć ja już nie wiem trace powoli siły zaczyna mnie coraz bardziej denerwować ten telefon... cholera żeby się nie dało muzyki na nim słuchać... no kurczę nie wiem w ostateczności pójde z nim do servisu może... Ale jak macie jeszcze jakieś pomysły?? pomóżcie
Jack [C6] Telefon nie wyszukuje wszystkich mp3 Napisany: 07 Lis 2010 05:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
szalony pomysł kod emotikony: :D

weź swoją kartę pamięci włuż do innego telefonu z symbianem i sprawdź czy tam jest w porządku. Jeżeli jest tak samo to będzie pewnie wina mp3

ziomestos [C6] Telefon nie wyszukuje wszystkich mp3 Napisany: 07 Lis 2010 08:33   Postaw piwo autorowi tego posta
a jak będzie tak samo to co mam z tymi felernymi mp3 zrobić??

Non-stop sznupie przy tym telefonie... rozkminiam... I udało mi się wrzucić 84 mp3 które wcześniej rzekomo nie działały... (Otóż zgrywałem po 2-3 mp3 i za każdym razem odświeżałem biblioteke i sprawdzałem każdą piosenkę czy działa... bardzo żmudna robota...) i do tych 84 dojechałem ale już następne mp3 zgrywają się ale jest tak jak zwykle... czyli nie odtwarzają się... Wątpię aby istniał jakikolwiek limit... więc nie wiem czemu tak się dzieje pracuje dalej nad tym problemem...

Czuje że pozytywny koniec tej sprawy jest już blisko...
Ale tylko czuje...
1 2 »