| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Plaskuss | |
|
Witam, moja nokia c6 zwiesza mi sie kilka razy dziennie i musze wyjac baterie i wlaczyc ponownie telefon zebym mogl dalej dzialac na nim. Co moze byc tego powodem? Prosze o pomoc |
||
| Jack | |
|
| Spróbuj wgrać ponownie ten sam soft lub nowszy a w drugiej kolejności hard format _________________ |
||
| Plaskuss | |
|
| jaki jest kod blokady telefonu? | ||
| xJAmaTOx | |
|
| Do hard formata ?? jak tak to spróbuj: 12345 Albo na wyłaczonym telefonie wykonaj kombinacje: '*' + '3' + 'zielona słuchawka' + 'Power' power to ten guzik którym włączasz/wyłaczasz telefon Pozdrawiam _________________ |
||
| Jack | |
|
| 12345 lub 1234 lub 0000 lub 00000 Tu masz hard format www.symbiane.pl/formatowa...mat&start=0 _________________ |
||
| Plaskuss | |
|
do tego sam doszedlem :p a powiedzcie mi gdzie znalezc format karty pamieci w c6 bo nie moge znalezc |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Mhm... nie wiem jak ty tam masz... Ale ja mam w swojej nokii tak.. Menu > Narzędzia > Aplikacje użytkowe > Pamieć tam bierzesz opcje i ' Format. kartę pamięci ' Nie wiem jak u cb tam będzie ale poszukaj w tych rejonach _________________ |
||
| Plaskuss | |
|
| nie tak, jakos inaczej? | ||
| Jack | |
|
| Znajdź w telefonie aplikację pamięć i na pewno znajdziesz opcję formatowania karty _________________ |
||
| Plaskuss | |
|
znalazlem tak menu-> aplikacje -> biuro -> menadzer plikow -> karta pamieci a w niej opcje karty pamieci i format dalem rade sam ale ani format karty ani twardy telefonu ani oprogramowanie nic nie pomoglo zwiesil sie dwa razy ze musialem wyjac baterie pomozcie !scalam posty.// stankovi23 |
||
| Jack | |
|
| Nowe nokie z s60v5 m.in c6 czy n97 mają to to siebie że często lubią się zawieszać. Oddaj do serwisu bo mu tu raczej nic nie poradzimy _________________ |
||
| Plaskuss | |
|
| wiem wiedzialem o tym ale myslalem ze mu cos pomoze, slyszalem ze ludzie oddawali do nokii i wracaly telefony ze 3dni ok i pozniej znowu. | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Telefon wibruje, temat sie zmienia |
Pytania i Problemy z telefonami | Learni | |
[5530] Po wysłaniu sms'a telefon restartuje sie |
Pytania i Problemy z telefonami | Konradoss22 | |
[N97 Mini] Telefon sie sam wylacza |
Pytania i Problemy z telefonami | MaciejT | |
[E75] Telefon nie chce sie włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | leszek9657 | |
[5800] Telefon nie chce sie włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | Daniel0077 | |
[Samsung I8510] Niedziałające klawisze - telefon sie wiesza |