| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| dardaw2 | |
|
| Witam Mam C6 od nowości już 2 miesiące, zbyt dużo aplikacji nie mam na telefonie(15szt max.), karta 2GB ma więcej niż polowe wolnego miejsca, a telefonik trochę wolniej pracuje. Nie mam żadnej aplikacji pracującej non stop w tle. Co zrobić żeby go trochę przyspieszyć? Czy jest coś w stylu defragmentacji, albo cokolwiek innego, żeby telefon powrócił do tego jaki był na początku? Pozdrawiam _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Możesz wyłączyć zbędne procesy np. programem kill me-w pierwszej zakładce wszystko możesz zamknąć. Ewentualnie oczyszczyć ze zbędnych śmieci np. NullDel. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| dardaw2 | |
|
| Ok, tak zrobię. Dzięki za info. A coś w stylu defragmentacji pamięci telefonu istnieje? _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Do oczyszczania i zwalniania pamięci ram są aplikację, ale o defragmentacji nie słyszałem. _________________ |
||
| dardaw2 | |
|
| Dobra, wyłączyłem cała zakładkę A no i faktycznie trochę lepiej. Jak mogę sprawdzić jakie jest wykorzystanie ramu i procka? _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Programem JbakTaskman _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| dardaw2 | |
|
| Dzięki Pierwsza wartość to wolna pamięć? Ja mam 46,3M/120,8M _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Tak. _________________ |
||
| dardaw2 | |
|
| Jakoś proporcjonalnie spore zużycie. Czy tak mniej więcej ma być? _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
Faktycznie dziwne. Zrestartuj telefon, potem killme wyłącz zbędne procesy i wtedy sprawdź-powinno być lepiej _________________ |
||
| dardaw2 | |
|
| Zrobiłem tak jak mówisz i jest 52,1M Uważam, że wszystko zostało wyjaśnione. Zamykam.// patrikos23 _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[c6] Twadry reset, telefon się po nim nie włącza |
Pytania i Problemy z telefonami | kamloko1 | |
Defragmentacja karty = szybsze działanie telefonu |
Pozostałe | BoRoS | |
reset |
Szukam | darkhitman | |
Hard ResetHTC |
Poradniki Android | Casaya | |
Reset GenerationLogiczna |
N-Gage 2.0 | BoRoS | |
A+ Reset - aplusresetNarzędzia |