| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| m_sobczak | |
|
| witam. otóż mam taki problem że jak nagram jakiś filmik swoim fonem to później podczas odtwarzania zacina się obraz w którymś miejscu (audio jest ok) i po kilku sekundach się odwiesza ale już w prawidłowym miejscu. nie wiem czy to wada softu (nowego i jedynego) i czy warto oddać fonke z tym do serwisu. proszę o pomoc | ||
| chucky | |
|
| jeśli masz włączoną stabilizacje obrazu podczas nagrywania filmów to wyłącz ją _________________ |
||
| m_sobczak | |
|
| oki dzieki, tylko gdzie sie wylacza stabilizacje obrazu bo u mnie nie ma takiej opcji | ||
| Jack | |
|
| Powinna być w ustawieniach aparatu. Spróbuj jeszcze odtworzyć film innym odtwarzaczem _________________ |
||
| m_sobczak | |
|
| niestety nie ma w ustawieniach aparatu. sprobuje z innym odtwarzaczem ale chyba nie o to tu chodzi, powinno smigac normalnie na odtwarzaczu firmowym,nie? jest jeszcze jakas inna opcja? pozdrawiam | ||
| Jack | |
|
| Powinno chodzić bez zarzutów na oryginalnym odtwarzaczu. Masz najnowszy soft? Czy jak Nagrywasz w niższej rozdzielczości masz podobnie? _________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| Spróbuj z innymi filmami. _________________ |
||
| m_sobczak | |
|
| Juz wykminiłem o co chodzi. filmy zacinają się za każdym razem jak jest w użyciu i zapis na kartę pamięci, jeśli się zmieni na zapis na pamięć telefonu problem znika. to chyba wina zbyt wolnego dostępu systemu do karty albo gówniana karta w zestawie:) dzięki i pozdro. po temacie | ||
| Jack | |
|
Ostatnia rada przed zamknięciem tematu Filmy na karcie pamięci mogą się przycinać, dlatego że masz zbyt wolną kartę pamięci. Na Twojej karcie pewnie jest napisana literka C i w jej środku widnieje cyfra która odpowiada za szybkość karty. Im jest większa tym lepiej. Minimum jakie jest zalecane to 6. To tyle zamykam temat._________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Komunikaty podczas instalacji programów i sposoby postępowań |
Pozostałe | Jack | |
[SE Vivaz] Zacinanie się filmów HD |
Pytania i Problemy z telefonami | SE Vivaz | |
[5130] i [N95] PL Product Code / Zacinanie się filmów |
Pytania i Problemy z telefonami | panmistrz | |