| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| dardaw2 | |
|
| Witam Mam problem ze swoim telefonem. Używając opery lub nawet przeglądarki wgranej oryginalnie, bardzo czesto się ona wyłącza. Zmieniłem ostatnio dysk cache z "c" na "e" klik lecz nic to nie dało. Czy jest jakiś inny sposób aby to poprawić? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| zrób hard reset i wgraj najnowsza operę.też ostatio tak miałem na mojej 5800.tylko że ja jeszcze świeży soft wgrałem i działa.swoją droga bardzo wkurzajace to jest.możliwe że to przez to też że pamięci brakuje dlatego hard reset zalecany *#7370# Pamiętaj by zrobić kopie zapasowa wszystkiego co masz na telefonie bo utracisz _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jeśli włączysz kilka aplikacji nie raz to mnie to nie zdziwi, wtedy brakuje pamięci RAM. Ale zrób tak jak radziu napisał. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, masz rację z tymi aplikacjami.tylko że w temacie nie pisze czy są aplikacje włączone i ile ich działa w tle.a to napewno też wpływa na telefon _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Narazie niech reset zrobi tak jak powiedziałeś. _________________ |
||
| dardaw2 | |
|
| radziubaker, reset robiłem 2 razy(co prawda co jakieś 2 miesiące). Po każdym właśnie się to dzieje. Dziwne jest to że przed zrobieniem pierwszego hard reset-a nie zauważyłem takich problemów. Aha Opere mam też najnowszą. Laki1231, w KillMe wyłączone wszystko w pierwszej zakładce. Dodam że najczęściej dzieje się to jak loguję się do ING Bank Online - LIGHT. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| dardaw2, być może twoja przeglądarka tego skryptu nie obsługuje, spotkałem się z kilkoma takimi stronami, że wywalało z przeglądarki. MBANK między innymi. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| dardaw2, może nie obsługiwać strony bo ona nie ma mobilnej wersji,a strona na komputer jest za dużo do odtworzenia prawdopodobnie _________________ |
||
| dardaw2 | |
|
Opis:
To jest wersja na komórki LIGHT. Dodam że dzieje się to tylko wtedy gdy wpisuję hasło. Aha jeszcze Warmux często mi się wyłącza. Lecz to może wina za słabego Phona, ale widziałem jak chodziło to na starszych nokiach... _________________ |
||
| Casaya | |
|
| dardaw2, chyba jednak przypne sie do wersji Laki1231, bo inaczej nie widze innego rozwiązania _________________ |
||
| dardaw2 | |
|
radziubaker, ok skoro nic nie wymyślimy to się trochę pomęczę z tym co mam. Dzięki za próbę Pozdro _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N8] Notorycznie zacina się |
Pytania i Problemy z telefonami | rosolek92 | |
Jak podpisać aplikację symbian?PORADNIK |
Hacked Symbian/Flashing | Jack | |
Aplikację do zmiany przypisania klawiszy |
Szukam | marcry22 | |
PrzeglądarkaHelp! |
Szukam | sztywny46 | |