| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| czaras1 | |
|
| Od jakiegoś czasu co 15 sekund telefon pyta o możliwość łączenia z internetem. Podejrzewam, że to któraś z ostatnio zainstalowanych aplikacji, ale nie chcę ich odinstalowywać na chybił-trafił. Żądania pojawiają się nawet w czasie bezczynności telefonu na ekranie, na którym nie ma żadnych widgetów itp. Jak sprawdzić która aplikacja wysyła co chwilę żądanie połączenia z internetem? | ||
| Laki1231 | |
|
| Nie musisz mieć wybranego ekranu z danym widżetem żeby ciągło neta, nawet jak na innym jesteś ekranie. A co do aplikacji nie wiemy co instalowałeś.... _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Masz skrzynkę pocztową aktywowaną z auto odświeżaniem? Lub korzystasz z pogody AccuWeather? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| sadam chodzi ci o email chyba... _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Tak, dokładnie o skrzynkę Email. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Undisputed, sadam81, ale kolega pisał, że od nie dawna i od czasu instalacji czegoś w ostatnim czasie, a widżetów usuwać nie trzeba wystarczy kliknąć opcję na pulpicie i dać widżety w trybie OFFLINE _________________ |
||
| danek-94 | |
|
| Jeżeli to żaden z wymienionych powodów to pozostje hard reset. Antywirusy często pytają o połączenie z internetem. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| danek-94, nie widzę, żeby pisał aby wgrał antywirusa _________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| Może niech najpierw kolega czaras1, napisze nam, czy coś z sugestii jest prawidłowe, a później pomyślimy dalej. | ||
| czaras1 | |
|
Widżety e-mail mam od dawna i wcześniej nie było problemu, antywirusa nie mam Wyłączyłem aktualizacje i odświeżanie gdzie tylko możliwe i nadal to samo.Czy jest jakaś aplikacja pozwalająca sprawdzić co pobiera dane (jaki program), a nie tylko ile ich zostało pobranych? Jeżeli nie ma to chyba rzeczywiście zrobię hard reset i będę po kolei instalował programy obserwując kiedy zaczną się próby łączenia. |
||
| Laki1231 | |
|
| Niestety nie ma takie programu. Przynajmniej nigdy nie spotkałem _________________ |
||
| Casaya | |
|
| tutaj juz nie ma innego rozwiazania jak hard reset *#7370# _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[C6-00] Czy ciągle łączy się z internetem podczas rozmów? |
Pytania i Problemy z telefonami | modessef1 | |
[5230] Telefon sam łączy się z internetem. |
Pytania i Problemy z telefonami | demonoid | |
Akcja Orange: Stary telefon ciągle w cenie |
Newsy | ziomek | |
Telefon - problem z internetem |
Pytania i Problemy z telefonami | darkonx | |
[s60v3] Programy łączące się z internetem |
Szukam | Trzystatrzy | |
[C7] Grając, gry łącza się z internetem i pobieraja kase |