Autor Wiadomość
miszczu8989 [C7-00] Zamiana ikon na pliki LNK Napisany: 03 Paź 2011 02:49 [C7-00] Zamiana ikon na pliki LNK   Postaw piwo autorowi tego posta
Podłączyłem swoją nokię do komputera kolegi kablem usb, a po jakimś czasie zorientowałem się (gdyż przestały mi chodzić aplikacje), że i na karcie i na pamięci masowej normalne foldery zostały zamienione na skróty (pliki LNK). Do których nie mogę się dostać, ale zdjęcia, wideo nagrywane przeze mnie, mimo wszystko są zapisywane, w tych skrótach, ale rzecz jasna nie mogę ich później odtworzyć.
Jest możliwość odzyskania tych normalnych folderów?

Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.prosze zwracac uwage na regulamin zakładając kolejne tematy.Dziekuje // radziubaker
Laki1231 [C7-00] Zamiana ikon na pliki LNK Napisany: 03 Paź 2011 02:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 18/6
No format tela i pamięci kod emotikony: ;D .

1. Hard reset.
2. Format karty pamięci lub pamięci wbudowanej

miszczu8989 [C7-00] Zamiana ikon na pliki LNK Napisany: 03 Paź 2011 02:58   Postaw piwo autorowi tego posta
Ale w takim razie wszystko stracę co jest, prawda? Pytam bo nigdy nie robiłem hard reseta.
Bo format mówi sam za siebie...
Laki1231 [C7-00] Zamiana ikon na pliki LNK Napisany: 03 Paź 2011 02:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Tak niestety. Nie wiem co robiłeś ale mi się tak stało po instalacji jakiejś aplikacji.

Musisz sformatować telefon kodem i do tego ręcznie kartę pamięci.

Sposób 1.

Wyłącz telefon.

Po wciśnięciu tych klawiszy trzymasz power do momentu ukazania sie infromacji o podaniu godziny czy tam wyborze języka.

Sposób 2.

*#7370#

Autor postu otrzymał pochwałę.
miszczu8989 [C7-00] Zamiana ikon na pliki LNK Napisany: 03 Paź 2011 03:02   Postaw piwo autorowi tego posta
ehhh, no jak nie ma wyjścia to nie ma kod emotikony: :( cholerka szkoda. Dziękuje za odpowiedź kod emotikony: :) z tego co wyszukałem na forum to hard reseta robi się tym kodem *#7370# tak?
Laki1231 [C7-00] Zamiana ikon na pliki LNK Napisany: 03 Paź 2011 03:03   Postaw piwo autorowi tego posta

^^^^post nad twoim i format karty pamięci do tego;p lub pamięci masowej da się z poziomu telefonu też MNDŻ.PLIK w menu gdzieś chyba BIURO przytrzymujesz palec na pamięć masowa lub karta pamięci o format

miszczu8989 [C7-00] Zamiana ikon na pliki LNK Napisany: 03 Paź 2011 03:04   Postaw piwo autorowi tego posta
Akurat zbierałem myśli przy pisaniu kod emotikony: ;) jeszcze raz dziękuję za odpowiedź
Laki1231 [C7-00] Zamiana ikon na pliki LNK Napisany: 03 Paź 2011 03:05   Postaw piwo autorowi tego posta

Jeszcze posta edytowałem znowu nad tobą przeczytaj;D

miszczu8989 [C7-00] Zamiana ikon na pliki LNK Napisany: 03 Paź 2011 03:09   Postaw piwo autorowi tego posta
właśnie zaczynam reseta tym kodem, a kartę włożę do komputera i sformatuje...
Laki1231 [C7-00] Zamiana ikon na pliki LNK Napisany: 03 Paź 2011 03:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Jak masz taką możliwość to nawet lepiej, sugerowałem się tym, że u "kolegi"

miszczu8989 [C7-00] Zamiana ikon na pliki LNK Napisany: 03 Paź 2011 03:14   Postaw piwo autorowi tego posta
A u kolegi podłączyłem komórkę 3 dni temu, a wczoraj się zorientowałem, że coś jest nie tak kod emotikony: :(