| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| djjt | |
|
| Witam posiadam problem tego typu: Filmiki z you tube chodzą strasznie wręcz nie da sie ogladac Nie można pobrac zadnego filmu przez jakikolwiek you tube downloader gdyz pojawia sie napis"Unable to extract video urls" badz "no video formats are available for download" co jest grane pomóżcie telefon to oczywiscie nokia C7 z najnowszym softem 14.002 |
||
| Laki1231 | |
|
| Filmy oglądasz Wi-Fi czy pakiet danych? _________________ |
||
| djjt | |
|
| obojętnie jakbym nie oglądał taka sama jakość Zauważyłem że prędkośc transmisji danych na you tube jest strasznie mała a filmów nagranych przez siebie jest wysoka więc problem takze tkwi w tym jak tą prędkość zwiekszyć Łącze podwójne posty // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie pytam o jakość tylko z jakiego połączenia korzystasz. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Ja stawiam na odtwarzacz.moze problem z flashem?jaka przegladarka odtwarzasz?ja na andku poprzez opere odtwarzam bo ma flasha wbudowanego.a.ty? Albo najlepiej Hard reset zrobic.zainstalowac najnowsza opere z flashem i powinno pojsc |
||
| djjt | |
|
| najnowsza opera 11.1 | ||
| Laki1231 | |
|
| djjt, hard reset format karty pamięci i pamięci masowej i problem z głowy. Jak używasz połączenia z sieci będzie wolno wcyztywać filmy. Jak Wi-Fi szybko. Niestety jakości się nie da podnieść na telefonie. Chyba, że jest program youtube jakiś specjalny na S^3 na S60v.3 był. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, tutaj jeszcz ejest chyba problem z odtwarzaczem,bo jakims musi te filmy odtwarzacz.Wywnioskowałem to po tym "no video formats are available for download" _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[C6] Błędy z nieważnym certyfikatem |
Pytania i Problemy z telefonami | os8iem | |
[E7] Zacina się i (różne)błędy systemu |
Pytania i Problemy z telefonami | mik70 | |
Rozpakowywanie archiwum wraz z plikami rofs2 |
Pytania i Problemy z telefonami | litman83 | |
WebOS jednak powróci - wraz z nowymi tabletami HP |
Newsy | Laki1231 | |