| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| bartek50003 | |
|
| Nie wiem, czy piszę to w odpowiednim dziale, jeśli nie proszę o przeniesienie. W czym można edytowac tematy do nokii C7. Rozszerzenie tych tematów to sis, a na przykład Carbide.ui Theme Editor nie obsługuje w ogóle plików sis. Więc pytanie brzmi: w czym można edytowac/tworzyc tematy do mojej Nokii ?? |
||
| sadam81 | |
|
| 1. Musisz wypakować archiwum .sis na telefonie za pomocą aplikacji Sis Editor lub Smart Sis lub na PC za pomocą Extsis. 2. Masz tam 3 pliki o rozszerzeniu: - .mbm - multi bitmap file - .mif - multi image file - .skn - skins file Oczywiście może być więcej plików ale tylko te 3 nas interesują. Plik .mbm to nic innego jak tło menu, HS. .skn to wszelkiego rodzaju paski postępu, paski stanu indicatory, itp, itd. .mif to plik ikon w każdym miejscu telefonu. Począwszy od menu, na odtwarzaczu .mp3 i X-Plore kończąc. 3. Tak więc wypakuj archiwum .sis 4. Podmień to co cię interesuje. 5. Zapakuj ponownie 6. Ciesz się nowym tematem. W przypadku podmieniania pliku .mif mogą występować błędy w postaci nie wyświetlania owych ikon. ZAKAZ ROZPOWSZECHNIANIA MINI PORADNIKA BEZ MOJEJ ZGODY. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| 1. To na forum jest funkcja szukaj 2. Było co najmniej dwa razy _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Mimo, że było, zostawiam, bo inaczej było wyjaśnione. Jest kilka sposobów na przerobienie motywów na symbiana. _________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| Wielkie dzięki, możesz zamknąć. Wiec niech tak sie stanie.Zamykam. // radziubaker |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Oskary Symbiane [edycja wiosenna] |
Ogłoszenia | xJAmaTOx | |
Podmiana grafiki w motywie / themesie, edycja *.mif i *.mbm |
Pozostałe | DSV | |
Kolekcja tematów |
Tematy | Jack | |
170 tematów s60v3 |
Tematy | viehsiek | |