| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Piotr82Piciu | |
|
| Witam. Mam problem z wyświetlaniem niektórych plików w galerii zdjęć jak i podczas wysyłania mms też nie pokazuje wszystkiego. Natomiast w programie Photo Browser pokazują się wszystkie pliki zdjęciowe ( jpg, gif, jpeg ). Dodam iż mam symbian Anna na pokładzie i cała historia zaczęła się parę dni temu, do tej pory nie miałem żadnych problemów. Pozdrawiam. [ Komentarz dodany przez: chucky: 22 Gru 2011 04:39 ] Nazwa tematu poprawiana według punktu 1.1 regulaminu tego działu - chucky _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Zaktualizuj system z poziomu tel. Akt. Oprogr. W menu w aplikacjach. Jeśli problem mie zniknie to nowy soft musisz wgrać. _________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| Jeżeli masz je na karcie możesz spróbować wyjąc kartę włączyć, żeby się odświeżyła galeria, a potem znowu włożyć, żeby odświeżył wszystko. | ||
| Laki1231 | |
|
| Może jeszcze zrobić nową fot może się odświeży galeria i wejdzie... _________________ |
||
| Piotr82Piciu | |
|
Próbowałem już nawet wszystkie pliki zrzucić na kompa i na nowo wgrać, dalej to samo. Zobaczył ze 2-3 nowe i tyle tego. Aktualizacji żadnych nie widzi i nie chce zaleźć. Wszystkie pliki są w telefonie. Soft Anna to w ogóle 022.014 sieć Play , a z tego co czytam to większość ma 025. Hmm jak to jest?? Najwidoczniej zostanie mi zrobienie kopii i rzucenie go na gwarancję, chyba, że pomożecie coś jeszcze._________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Wgranie softa pomoże i możesz zrobić to sam bez utraty gwarancji _________________ |
||
| Piotr82Piciu | |
|
| Rozumiem, że na forum znajdę jak wgrać na nowo softa? Do tego jeśli zrobię kopię i później wrzucę to na nowy soft, to problem nie wróci?? Czy mogę się mylić ? Dokładniej mi chodzi o to skąd go pobrać, skoro nigdzie nie widzi mi żadnej aktualizacji?? Nie piszemy posta pod postem // Jackson _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Może wrócić. Więc fot, kontakty lepiej ręcznie porobić kopię niż używać do tego kreaotra http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm tu masz jak wgrać _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Piotr82Piciu | |
|
Dzięki. Spróbuje i zobaczę co się zrobi Choć soft mam po hscku i jak pisałem było dobrze do kilku dni wstecz. No cóż, jak wszędzie w elektronice potrafi coś się sypnąć Ps. Stawiam piwko Laki1231_________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| A czy jeżeli foty wywaliłeś i wgrałeś na nowo, to czy z restartowałeś telefon w między czasie i włączyłeś galerie? Bo jak nie, to możliwe, że po prostu nie wykrył żadnej zmiany i nie odświeżył. | ||
| Laki1231 | |
|
| bartek50003, ja obstawiam softa;) _________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| Laki1231, miałem coś takiego i jakoś się samo rozwiązało. Taki soft i chyba wgranie go na nowo da tylko tyle, że po włączeniu telefonu galeria się cała odświeży. Ale na pewno pomoże. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Reupload plików |
Szukam | BoRoS | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[C5-03] Menadżer plików nie pokazuje plików |
Pytania i Problemy z telefonami | DoMoFoN | |
Galeria zdjęć wykonanych Nokia N8! |
Newsy | Jack | |
Samsung Wave II S8530 - galeria zdjęć |
Newsy | Laki1231 | |
Sony Ericsson Xperia PLAY - galeria zdjęć |
Newsy | Laki1231 | |
Program do przeglądania zdjęć i plików videoszukam programu żeby móc w nim przeglądać i zdjęcia i video |
Szukam | Linean | |
[N73] nie pokazuje operatora |
Pytania i Problemy z telefonami | nokiaspl | |
[n73] nie pokazuje wiadomości |
Pytania i Problemy z telefonami | leonardo9 | |
[N 500] Galeria wyświetla obrazki których nie da się usunąć |
Pytania i Problemy z telefonami | dookmax | |