Autor Wiadomość
Piotr82Piciu [C7] Galeria zdjęć nie pokazuje wszystkich plików Napisany: 22 Gru 2011 04:27 [C7] Galeria zdjęć nie pokazuje wszystkich plików   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam.
Mam problem z wyświetlaniem niektórych plików w galerii zdjęć jak i podczas wysyłania mms też nie pokazuje wszystkiego. Natomiast w programie Photo Browser pokazują się wszystkie pliki zdjęciowe ( jpg, gif, jpeg ). Dodam iż mam symbian Anna na pokładzie i cała historia zaczęła się parę dni temu, do tej pory nie miałem żadnych problemów. Pozdrawiam.

[ Komentarz dodany przez: chucky: 22 Gru 2011 04:39 ]
Nazwa tematu poprawiana według punktu 1.1 regulaminu tego działu - chucky

Laki1231 [C7] Galeria zdjęć nie pokazuje wszystkich plików Napisany: 22 Gru 2011 04:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 18/6
Zaktualizuj system z poziomu tel. Akt. Oprogr. W menu w aplikacjach. Jeśli problem mie zniknie to nowy soft musisz wgrać.

bartek50003 [C7] Galeria zdjęć nie pokazuje wszystkich plików Napisany: 23 Gru 2011 12:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Jeżeli masz je na karcie możesz spróbować wyjąc kartę włączyć, żeby się odświeżyła galeria, a potem znowu włożyć, żeby odświeżył wszystko.
Laki1231 [C7] Galeria zdjęć nie pokazuje wszystkich plików Napisany: 23 Gru 2011 12:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Może jeszcze zrobić nową fot może się odświeży galeria i wejdzie...

Piotr82Piciu [C7] Galeria zdjęć nie pokazuje wszystkich plików Napisany: 23 Gru 2011 02:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Próbowałem już nawet wszystkie pliki zrzucić na kompa i na nowo wgrać, dalej to samo. Zobaczył ze 2-3 nowe i tyle tego. Aktualizacji żadnych nie widzi i nie chce zaleźć. Wszystkie pliki są w telefonie. Soft Anna to w ogóle 022.014 sieć Play kod emotikony: :P , a z tego co czytam to większość ma 025. Hmm jak to jest?? Najwidoczniej zostanie mi zrobienie kopii i rzucenie go na gwarancję, chyba, że pomożecie coś jeszcze.

Laki1231 [C7] Galeria zdjęć nie pokazuje wszystkich plików Napisany: 23 Gru 2011 02:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Wgranie softa pomoże i możesz zrobić to sam bez utraty gwarancji

Piotr82Piciu [C7] Galeria zdjęć nie pokazuje wszystkich plików Napisany: 23 Gru 2011 03:05   Postaw piwo autorowi tego posta

Rozumiem, że na forum znajdę jak wgrać na nowo softa? Do tego jeśli zrobię kopię i później wrzucę to na nowy soft, to problem nie wróci?? Czy mogę się mylić ?

Dokładniej mi chodzi o to skąd go pobrać, skoro nigdzie nie widzi mi żadnej aktualizacji??

Nie piszemy posta pod postem // Jackson

Laki1231 [C7] Galeria zdjęć nie pokazuje wszystkich plików Napisany: 23 Gru 2011 03:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Może wrócić. Więc fot, kontakty lepiej ręcznie porobić kopię niż używać do tego kreaotra

http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm

tu masz jak wgrać

Autor postu otrzymał pochwałę.
Piotr82Piciu [C7] Galeria zdjęć nie pokazuje wszystkich plików Napisany: 23 Gru 2011 03:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Dzięki. Spróbuje i zobaczę co się zrobi kod emotikony: :) Choć soft mam po hscku i jak pisałem było dobrze do kilku dni wstecz. No cóż, jak wszędzie w elektronice potrafi coś się sypnąć kod emotikony: :D
Ps. Stawiam piwko kod emotikony: ;) Laki1231

bartek50003 [C7] Galeria zdjęć nie pokazuje wszystkich plików Napisany: 23 Gru 2011 06:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
A czy jeżeli foty wywaliłeś i wgrałeś na nowo, to czy z restartowałeś telefon w między czasie i włączyłeś galerie? Bo jak nie, to możliwe, że po prostu nie wykrył żadnej zmiany i nie odświeżył.
Laki1231 [C7] Galeria zdjęć nie pokazuje wszystkich plików Napisany: 23 Gru 2011 06:38   Postaw piwo autorowi tego posta

bartek50003, ja obstawiam softa;)

bartek50003 [C7] Galeria zdjęć nie pokazuje wszystkich plików Napisany: 23 Gru 2011 07:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Laki1231, miałem coś takiego i jakoś się samo rozwiązało. Taki soft i chyba wgranie go na nowo da tylko tyle, że po włączeniu telefonu galeria się cała odświeży. Ale na pewno pomoże.