| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| David123466 | |
|
| Witam mam pytanie dotyczące telefonu nokia c7 .Otóż z tyłu obudowy są dwa miejsca na głośniki a wbudowany jest tylko jeden ;\ . Czy istnieje możliwość wbudowania drugiego głośnika ? Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.nastepnym razem najpierw prosze przeczytac regulamin i założyć temat.// radziubaker |
||
| Casaya | |
|
| David123466, jak to są dwa miejsca i jest jeden? Musza dzialac dwa... Włącz stereo,sprawdz ustawienia balansu _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| David123466, jak dwa? E7 ma jeden głośnik jak każda Nokia S^3 z wyjątkiem x7 EDIT: rzeczywiście dwie kratki EDIR: Ale ma tylko jeden głośnik EDIT: Inni pisza że ma dwa inni, że jeden sam nie wiem. Może nokia puściła dwa rózne telefony. Kumpel z innego forum mówi, że jest jeden, ściema z tym że ma dwa:) To atrapa drugie. _________________ |
||
| chucky | |
|
| David123466, c7 ma jeden głośnik, po za tym ciekawe jak byś niby chciał podłączyć drugi? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| chucky, a może kabelkami hehe podpiąć się pod drugi;D _________________ |
||
| chucky | |
|
| nie da rady, głośnik nie jest lutowany tylko jak w każdej innej nokii umieszczony w tak jakby obudowie że gdy złożysz telefon to styki buzzera stykają się z płytą główną, a jak byś podpiął się pod drugi buzzer to by grało pewnie o połowę ciszej _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| chucky, właśnie też pomyślałem o tym, że bedzie ciszej jak tak podpinałem w 6120c na kaeblkach i działa to ale coś śmierdzi;D _________________ |
||
| Casaya | |
|
| wniosek jeden.telefon ma jeden glosniczek.druga kratka jest dla ozdoby.zamykam _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
LG zajmie miejsce Nokia w projekcie MeeGo |
Newsy | Laki1231 | |
[ebook] Miejsce dla dwojga - Marcin Wolski |
E-books | patrikos23 | |
Ile kosztuje pierwsze miejsce w kolejce po iPada 2? [wideo] |
Newsy | Laki1231 | |
Kolejny Weekend z Orange |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |