| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| maska13 | |
|
| Witam moim problemem z WiFi jest to, że telefon znajduje sieć już się łączy po wpisanym poprawnie hasle lecz nie chce się połączyć. Dodam że tak jest w wielu miejscach. Laptop, lub inny telefon łączy się bezproblemowo. Kiedys mi się łączył z wifi lecz działało jakies 2-3min i się rozłanczało teraz nawet nie chce się połączyć. Nie wiem co mam zrobić. Nawet zainstalowalem HandyWi na telefon. W ustawieniach łączności mam kolejno ( Tylko znane WLAN, Tylko sieć WLAN, Tylko sieć WLAN) |
||
| sadam81 | |
|
| Hard Reset załatwi sprawę, lecz najpierw zrób kopie zapasowa wiadomości kontaktów, zakladek i wpisów z kalendarza. *#7370# _________________ |
||
| maska13 | |
|
| To jest to samo co przywrocenie ustawien fabrycznych robione na telefonie? Bo takie działanie wykonałem i nie pomoglo. | ||
| Laki1231 | |
|
| To nie jest to samo, i proponuje Ci wgrać softa od nowa mi dopiero ta operacja pomogła na N8 miałem taki sam problem. _________________ |
||
| maska13 | |
|
| no wlasnie softa wgrywalem jeszcze raz wczoraj bo myslalem ze mi to pomoze z tym wifi i robilem jeszcze przywrocenie ust. fabrycznych ale hard resa nie robilem bo myslalem ze bede mogl tego uniknac... Jestem wlasnie w trakcie HR i dam znac co i jak zaraz. | ||
| Laki1231 | |
|
| maska13, masz liveboxa może? _________________ |
||
| maska13 | |
|
| Mam netiaspot z tym nowym routerem... | ||
| Laki1231 | |
|
| maska13, spróbuj adres mac tel dodać do rutera _________________ |
||
| maska13 | |
|
| Jakbys mi mogł powiedzieć jak to mam zrobić to z pewnoscia to zrobie. Ale po tym co mi napisałeś nie mam pojecia jak sie za to zabrać... | ||
| Laki1231 | |
|
| Hm a potrafisz wejść ustawienia modemu przez wpisanie adresu w adres strony? _________________ |
||
| maska13 | |
|
| no własnie nie wiem za bardzo jak to sie robi. Teraz jest w ogole dziwna rzecz. Po zrobieniu HR i wgraniu aktualizacji i wszytskiego co bylo mozliwe przez Nokia Suit nie znajduje nawet WiFi w domu. Pokazalo moze ze 2 razy ale za nic nie chcialo polaczyc a pozniej to nawet nie znajduje. |
||
| Laki1231 | |
|
| maska13, może masz coś uszkodzone w tel? A masz inne sieci wifi w pobliżu? Czy je wykrywa _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
Ochronne działanie promieniowania komórek? |
Newsy | ziomek | |
Defragmentacja karty = szybsze działanie telefonu |
Pozostałe | BoRoS | |
Motorola: to deweloperzy spowalniają działanie Androida |
Newsy | Laki1231 | |
Google poprawia działanie Kalendarza na Windows PhoneZnika blokada synchronizacji kilku kalendarzy Google. |
Newsy | xJAmaTOx | |
[5230] wifi |
Pytania i Problemy z telefonami | motyl22 | |
[1.5+] Wifi TetherAplikacja do udostępniania internetu 2G/3G przez WiFi (Tethering). |
Aplikacje | patrikos23 | |
WiFi BuddySkanuje sieci, podaje mac i zabezpieczenia |
[1.5+] Wifi Analyzerwyświetla na wykresie m.in. jakość sygnału z poszczególnych punktów dostępowych |
[2.1+] Wifi ProtectorChroń się przed atakami w sieciach Wi-Fi |