| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| maska13 | |
|
| Witam Wyskakuje mi taki problem kiedy chcę włączyć mapę: ,,Aby użyć aplikacji Mapy, odłącz USB.'' Oczywiscie kabel USB mam odłączony i nadal taki komunikat okazuje. Jedynie znalazłem taką pomoc lecz nie wiele z niej rozumiem nie mogę nic zrobić w tej konsoli w punkcie 7. <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>dzieki wielkie za pomoc. W tytule nie używamy słowa problem. Poprawione// Jackson Linki zewnêtrzne kodujemy tagiem code. Poprawione. // radziubaker |
||
| pio075 | |
|
| Czego tam nie rozumiesz jak dla mnie jest jasne. Masz wejść z cmd na pamięć telefonu i zrobić check diska. Czego dokładnie nie jesteś w stanie wykonać i na jakim systemie. |
||
| maska13 | |
|
| To jak tak dobrze wiesz i dla ciebie jest wszytsko jasne to bys napisał co i jak mam zrobic. Mozesz mi opisać od 7 punktu jak mam to zrobic. Bo dalej nie wiem co i jak dokladnie. |
||
| pio075 | |
|
| A jak mam ci to opisać? Podałeś mi jaki masz system? Podstawa to wejść w cmd następnie wpisać cd g: (gdzie g to litera odpowiadająca literze dla pamięci masowej), następnie wpisujesz chkdsk /F następnie potwierdzasz - cała filozofia. Spokojniej troche,nie wszycy wszystko wiedza...Trzeba tlumaczyc powoli i dokladnie. // radziubaker |
||
| Laki1231 | |
|
| pio075, warto dodać, że na win 7 trzeba jak admin puścić CMD w niektórych przypadkach chkdsk /F - zamiast F też literkę jego pamięci masowej wykrytej w pc _________________ |
||
| pio075 | |
|
Ja byłem tam spokojny chkdsk /f ten f to atrybut poza tym może to też rozwiązać ten sposób:chkdsk /f x: (gdzie x to dysk wymienny) Dlatego pytałem o system bo np W Viście i Se7en trzeba uruchamiać jako admin żeby zrobić chkdsk. |
||
| maska13 | |
|
| No ja mam własnie windows 7 DZIEKUJE BARDZO udało sie, Dzieki za cierpliwosc mysle ze nie bylem najgorszym uczniem nie rozumialem tylko jednego szczegolu. Zamykam // Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sygic Mobile Maps 10 v8.22 + Mapy PolskiNawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[e63] Instalacja w toku przy włączaniu telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | nowaczek12 | |
[N500] Low memory przy włączaniu aparatu |
Pytania i Problemy z telefonami | Qabrix | |
[Nokia 500] Wibracja przy włączaniu blokady ekranu. |
Pytania i Problemy z telefonami | Robek | |