Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
maska13 [C7] Niepoprawny błąd przy włączaniu oryginalnej mapy Napisany: 19 Gru 2011 04:25 [C7] Niepoprawny błąd przy włączaniu oryginalnej mapy   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam
Wyskakuje mi taki problem kiedy chcę włączyć mapę: ,,Aby użyć aplikacji Mapy, odłącz USB.''
Oczywiscie kabel USB mam odłączony i nadal taki komunikat okazuje.
Jedynie znalazłem taką pomoc lecz nie wiele z niej rozumiem nie mogę nic zrobić w tej konsoli w punkcie 7.
<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>dzieki wielkie za pomoc.

W tytule nie używamy słowa problem. Poprawione// Jackson

Linki zewn&#234;trzne kodujemy tagiem code. Poprawione. // radziubaker
pio075 [C7] Niepoprawny błąd przy włączaniu oryginalnej mapy Napisany: 19 Gru 2011 06:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Czego tam nie rozumiesz jak dla mnie jest jasne. Masz wejść z cmd na pamięć telefonu i zrobić check diska.
Czego dokładnie nie jesteś w stanie wykonać i na jakim systemie.
maska13 [C7] Niepoprawny błąd przy włączaniu oryginalnej mapy Napisany: 19 Gru 2011 08:43   Postaw piwo autorowi tego posta
To jak tak dobrze wiesz i dla ciebie jest wszytsko jasne to bys napisał co i jak mam zrobic.
Mozesz mi opisać od 7 punktu jak mam to zrobic. Bo dalej nie wiem co i jak dokladnie.
pio075 [C7] Niepoprawny błąd przy włączaniu oryginalnej mapy Napisany: 20 Gru 2011 12:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
A jak mam ci to opisać?
Podałeś mi jaki masz system?
Podstawa to wejść w cmd następnie wpisać cd g: (gdzie g to litera odpowiadająca literze dla pamięci masowej), następnie wpisujesz chkdsk /F następnie potwierdzasz - cała filozofia.

Spokojniej troche,nie wszycy wszystko wiedza...Trzeba tlumaczyc powoli i dokladnie. // radziubaker
Laki1231 [C7] Niepoprawny błąd przy włączaniu oryginalnej mapy Napisany: 20 Gru 2011 07:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 18/6
pio075, warto dodać, że na win 7 trzeba jak admin puścić CMD w niektórych przypadkach

chkdsk /F - zamiast F też literkę jego pamięci masowej wykrytej w pc

pio075 [C7] Niepoprawny błąd przy włączaniu oryginalnej mapy Napisany: 20 Gru 2011 12:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Ja byłem tam spokojny kod emotikony: :)
chkdsk /f ten f to atrybut kod emotikony: ;) poza tym może to też rozwiązać ten sposób:
chkdsk /f x: (gdzie x to dysk wymienny)
Dlatego pytałem o system bo np W Viście i Se7en trzeba uruchamiać jako admin żeby zrobić chkdsk.
maska13 [C7] Niepoprawny błąd przy włączaniu oryginalnej mapy Napisany: 20 Gru 2011 04:09   Postaw piwo autorowi tego posta
No ja mam własnie windows 7
DZIEKUJE BARDZO udało sie, Dzieki za cierpliwosc mysle ze nie bylem najgorszym uczniem nie rozumialem tylko jednego szczegolu.

Zamykam // Jackson