| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| bartek50003 | |
|
| Witam. Potrzebuję jakiejś naprawde rzetelnej opinii o telefonie: Nokia C7. I jak wyżej: nie potrzebuje żadnych subiektywnych "prawd", że wam się podoba, czy nie, tylko obiektywne opinie i oceny w plusach i minusach. Najlepsze nagradzam +-ami. I jeszcze jedno: Czym się różni C7 od C7-00?? Z góry dzięki |
||
| Laki1231 | |
|
| C7 i C7-00 to jest to samo. ALe C7 i C7 (coś na A chyba) różni się numerem RM i jest dla innego regionu świata. Telefon jest ok mogę polecić, aparatem nie zrobisz zdjęć z bliska tekstu (podobno) Tu masz recenzje, może Ci odpowie na pytania, jeśli nie to nam je zadaj odpowiemy. http://symbiane.pl/nokia-c7-vt26119.htm#87558 _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| bartek50003 | |
|
| Dzięki, przydało się, chociaż większośc wiedziałem ze strony nokia. A czy ktoś z symbiane.pl ma ten telefon, bo bardzo przydałaby mi się opinia kogoś, kto go używa, a nie tylko test na pierwszym firmware ?? | ||
| Laki1231 | |
|
| Ja telefonem się bawiłem, od N8 różni się aparatam i ma lepszy dotyk więcej palców szczytuje. Ale gorszy aparat. Nie wiem jaki jest ukłąd graficzny. Ta srebrna ramka co jest szybko się rysuje. _________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| Mi wystarczy, dzięki. // do zamknięcia |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[Nokia 808] Wasza opinia. |
Porównania, opinie i wybór telefonów | mssg | |
Przymusowe e-faktury w TP i Orange - opinia UKE |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
Opinia GIODO: SMS od operatora może być spamem |
Newsy | ziomek | |
[E72] Symbian potrzebna pomocFormat cos w tym stylu |
Pytania i Problemy z telefonami | Malakos | |
potrzebna pomoc w sprawie karty pamieci:( |
Pytania i Problemy z telefonami | Apocalypt0 | |
[6650] Potrzebna bardzo duża czcionka |
Szukam | modessef1 | |
Nokia n97 mini potrzebna pomoc |
Pytania i Problemy z telefonami | Xarosek | |
[S60v5] potrzebna aplikacja do blokowania gasniecia wyswietl[S60v5] potrzebna aplikacja do blokowania gasniecia wyswietlacza |
Pytania i Problemy z telefonami | koziro7 | |