| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| piterman | |
|
| tak jak w opisie szukam gier tangram (układanie klocków w odpowiedni kształt) lub gier rpg na nokie C7 ;] z góry dziękuję za pomoc ;] | ||
| Casaya | |
|
| zajrzyj do dzialu s^3 gry i wybieraj co chcesz... _________________ |
||
| piterman | |
|
| najpierw zajrzałem później napisałem ;] nie znalazłem tangramu a gry rpg które tam są już przeszedłem ;] więc dalej liczę na jakieś propozycje albo linki ;] | ||
| Casaya | |
|
| piterman, tutaj masz w wersji java tangram Pobieranie / Download:
|
||
| piterman | |
|
| chodziło mi bardziej o wersję typowo dotykową na mój telefon a nie wersję na pół ekranu z klawiaturką z boku ale dzięki za wysiłek ;] w ovi store chyba takie są ale po 10 zł niestety ;( jak by ktoś coś znalazł to poproszę ;] | ||
| Harmattan | |
|
| piterman, Wyłącz klaw. ekranową. W menadżeże plików wchodzisz, znajdujesz tą aplikacje i bierzesz zestaw ustawień wył klaw. ekranową. _________________ |
||
| piterman | |
|
już tak próbowałem i gra jest na na 1/3 ekranu i nie da się nic nacisnąć czekam dalej na pomoc albo na jakieś linki ;] |
||
| borek691 | |
|
Może to ci sie spodoba Pobieranie / Download:
Linki zewnętrzne kodujemy tagiem code. Poprawione. // radziubaker lub Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| piterman | |
|
| niestety kostka rubika i tetris nie są dla mnie hehe ;] lubię raczej zdobywać poziomy, chodzić z mieczem i rozwalać potworki ;] albo sobie poukładać figury z elementów grałem u kumpla na iphonie w podobną grę i bardzo mi się spodobała dlatego szukam czegoś podobnego na symbiana ;] | ||
| Harmattan | |
|
| Raczej nie znajdziesz. Symbian to nie android, mało gier wychodzi na niego ostatnio... _________________ |
||
| Casaya | |
|
| piterman, ja ci powiem inaczej... nie bedziemy ci nic oferowac wiecej bo niestety nie zaoferujemy ci nic ci nie jest dostepne na forum. a że mały maniak jestes i przeszedłeś wszystko co sie dało włącznie z samym sobą to niestety musisz czekać az ktos wyda gre na s^3.nie spodziewaj sie rewelacji bo porządne firmy zrezygnowały z usług dla nokii ze wzgledu na to że android stał sie modniejszy i na topie.tam teraz robią gry. jak nasi uploaderzy beda mieli cos to dodadzą na s^3. jak narazie to zamykam temat bo jesli chodzi o pytanie głowne czyli gra Tangram na s^3 jest niedostepna dla nas jeszcze gry rpg wszystkie przeszedłeś tak wiec zamykam. jesli chcesz czy chcecie sobie popisac o grach itd...co fajne a co nie to do pogaduszek zapraszam lub do recenzji gier |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |