Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
piterman [C7] Tangram i gry RPG Napisany: 19 Wrz 2011 11:10 [C7] Tangram i gry RPG   Postaw piwo autorowi tego posta
tak jak w opisie szukam gier tangram (układanie klocków w odpowiedni kształt) lub gier rpg na nokie C7 ;] z góry dziękuję za pomoc ;]
Casaya [C7] Tangram i gry RPG Napisany: 19 Wrz 2011 11:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
zajrzyj do dzialu s^3 gry i wybieraj co chcesz...

piterman [C7] Tangram i gry RPG Napisany: 19 Wrz 2011 11:26   Postaw piwo autorowi tego posta
najpierw zajrzałem później napisałem ;] nie znalazłem tangramu a gry rpg które tam są już przeszedłem ;] więc dalej liczę na jakieś propozycje albo linki ;]
Casaya [C7] Tangram i gry RPG Napisany: 19 Wrz 2011 12:18   Postaw piwo autorowi tego posta

piterman, tutaj masz w wersji java tangram

Pobieranie / Download:
piterman [C7] Tangram i gry RPG Napisany: 19 Wrz 2011 02:35   Postaw piwo autorowi tego posta
chodziło mi bardziej o wersję typowo dotykową na mój telefon a nie wersję na pół ekranu z klawiaturką z boku ale dzięki za wysiłek ;] w ovi store chyba takie są ale po 10 zł niestety ;( jak by ktoś coś znalazł to poproszę ;]
Harmattan [C7] Tangram i gry RPG Napisany: 19 Wrz 2011 03:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
piterman, Wyłącz klaw. ekranową. W menadżeże plików wchodzisz, znajdujesz tą aplikacje i bierzesz zestaw ustawień wył klaw. ekranową.

piterman [C7] Tangram i gry RPG Napisany: 19 Wrz 2011 07:52   Postaw piwo autorowi tego posta
już tak próbowałem i gra jest na na 1/3 ekranu i nie da się nic nacisnąć kod emotikony: :/ czekam dalej na pomoc albo na jakieś linki ;]
borek691 [C7] Tangram i gry RPG Napisany: 19 Wrz 2011 08:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Może to ci sie spodoba kod emotikony: :)

Pobieranie / Download:

Linki zewnętrzne kodujemy tagiem code. Poprawione. // radziubaker

lub

Pobieranie / Download:

piterman [C7] Tangram i gry RPG Napisany: 19 Wrz 2011 08:39   Postaw piwo autorowi tego posta
niestety kostka rubika i tetris nie są dla mnie hehe ;] lubię raczej zdobywać poziomy, chodzić z mieczem i rozwalać potworki ;] albo sobie poukładać figury z elementów grałem u kumpla na iphonie w podobną grę i bardzo mi się spodobała dlatego szukam czegoś podobnego na symbiana ;]
Harmattan [C7] Tangram i gry RPG Napisany: 19 Wrz 2011 08:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Raczej nie znajdziesz. Symbian to nie android, mało gier wychodzi na niego ostatnio...

Casaya [C7] Tangram i gry RPG Napisany: 19 Wrz 2011 09:14   Postaw piwo autorowi tego posta

piterman, ja ci powiem inaczej...
nie bedziemy ci nic oferowac wiecej bo niestety nie zaoferujemy ci nic ci nie jest dostepne na forum.
a że mały maniak jestes i przeszedłeś wszystko co sie dało włącznie z samym sobą to niestety musisz czekać az ktos wyda gre na s^3.nie spodziewaj sie rewelacji bo porządne firmy zrezygnowały z usług dla nokii ze wzgledu na to że android stał sie modniejszy i na topie.tam teraz robią gry.
jak nasi uploaderzy beda mieli cos to dodadzą na s^3.
jak narazie to zamykam temat bo jesli chodzi o pytanie głowne czyli
gra Tangram na s^3 jest niedostepna dla nas jeszcze
gry rpg wszystkie przeszedłeś

tak wiec zamykam.
jesli chcesz czy chcecie sobie popisac o grach itd...co fajne a co nie to do pogaduszek zapraszam lub do recenzji gier