| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| counterdeath94 | |
|
| Witam mam problem z SE c902 ostatnio go zamoczyłem lezał w wodzie ok. 12 godz przez 2 dni nie chodził lecz gdy go wysuszyłem tel. uruchomił się lecz zauwazyłem w nim wady- problem z połączeniem sie z pc za pomocą kabla usb i brak podswietlenia na przyciskach dotykowych...tych które są umieszczone wokół ekranu...wie ktos co z tym zrobic ??? czy da sie to zrobic w domu czy trzeba tel. oddac do serwisu ??? prosze o odp. Z góry THX. |
||
| Szymuś | |
|
W przypadku zalania to tylko serwis, jeżeli jesteś ryzykantem to naprawiaj na własną odpowiedzialność, ale jeżeli się nie znasz to nie próbuj _________________ |
||
| Bonus | |
|
Jeżeli leżał w wodzie 12 godz. ibyla w nim bateria to moim zdaniem sam nic nie zdziałasz.. a skoro jeszcze w miare działa to lepiej oddać go do serwisu niż uszkodzić bardziej.. A dopiero jak oni powiedza ci że nie da sie z tym nic zrobić to możesz sie samemu pobawić.. |
||
| BoRoS | |
|
Oddaj odrazu do serwisu sam nic nie zdziałasz _________________ |
||
| byczy | |
|
Oddaj telefon do jakiegoś dobrego komisu, niech Ci go wykąpią w wanience ultradźwiękowej. Może coś pomoże Podświetlenie przycisków nie działa, a czy one reagują na dotyk ?? Moim zdaniem to poza kąpielą telefonu czeka Cię wymiana wyświetlacza, być może stało się coś z układami na płycie głównej ... Tak szczerze, to tego telefonu nie opłaca Ci się naprawiać, bo nawet jeśli to zrobisz to i tak nie będzie działał tak jak powinien Sprzedaj na allegro, dołóż i kup sprawnego |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[C902] Simlock po o upadate service |
Pytania i Problemy z telefonami | wielkiszu90 | |
[N73] Brak 3g |
Pytania i Problemy z telefonami | jarosekk | |
[5230] Brak Aplikacji |
Pytania i Problemy z telefonami | szymonost | |
[5230] Brak pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | mwedner | |