| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
Opis:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| ForSSayT | |
|
nie dziala . sciagam rozpakowywuje, wrzucam i zapakowane i rozpakowane na telefon, i ani jedno ani drugie nie ma nic co mozna zainsalowac/zagrac tylko jakies bezsensu pliki wie ktos co rzeba z tym zrobic? bo gierka wyglada ciekawie. albo jak ktos ma innego linka? |
||
| Jack | |
|
| to jest java więc wrzucasz do jakiego bądź folderu na karcie i instalujesz z memadżera plików. _________________ |
||
| ForSSayT | |
|
no wlasnie nie da rady. wrzucilem i jako ikona sa znaki zapytania w kazdym pliku i nierozpakowany i wszystko w rospakoanym... nic sie nie da zrobic |
||
| bertianis | |
|
| Nie działa a jak rozpakowuje wyskakuje pełno plików!!!Nie polecam! Jest jakiś inny link! |
||
| Jack | |
|
| tego się nie rozpakowywuje i nie krzycz tym bardziej że nie masz racji. Wrzucasz pobrany plik na telefon np do głównego katalogu na karcie pamięci a następnie odszukujesz go za pomocą standardowego menadżera plików w telefonie i poprzez kliknięcie na niego rozpoczynasz instalację. _________________ |
||
| kocikus91 | |
|
| Zrobiłem tak jak Jackson, mówisz, mianowicie pobrałem plik i taki "zapakowany" wrzuciłem na kartę pamięci. Wbijam do "Menadżer plików" -> "pliki instalacyjne" i nie ma tam nic. Przeglądałem kilka innych folderów, ale także nie ma tam tej paczki. Ja coś robię źle, czy to problem z telefonem? Telefon Nokia 5230. | ||
| ForSSayT | |
|
Opis:
sciagmy rozpakowywujemy i wrzucamy na tel plik .jar instalujemy i dziala na satio na pol ekranu jest klawiatura do gier bo gra nie jest na dotyk ale da sie grac |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
California Gold RushNowa gra Digital Chocolate (Super gierka) |
240x320 | Gamer | |
Gold RushZręcznościowe?przygodowe |
240x320 | mikizmiki | |
The Oregon Trail 2: Gold RushZręcznościowa |
128x160 | Szymuś | |
The Oregon Trail 2: Gold RushPrzygodowa |
240x320 | longeret | |