Temat Przesunięty przez: Jack
Autor Wiadomość
Jack California Gold Rush Bonanza Napisany: 02 Lis 2010 03:16 California Gold Rush Bonanza   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)

Opis:
  • Buduj i przekopywuj się przez kopalnie pełnych niespodziewanych zwrotów akcji! Na polowanie, złoto,totem części, udowodnij, że każda kopalnia złota to opłacalny interes, biorąc pod uwagę duchy i inne niebezpieczeństwa. Znajdź równowagę między potrzebą kopalń i kopanie złota w terminie. Przygotuj się do szczytu i doświadczenie unikalne połączenie gry przygodowej i strategii.

Pobieranie / Download:

ForSSayT California Gold Rush Bonanza Napisany: 06 Lis 2010 04:10   Postaw piwo autorowi tego posta

nie dziala kod emotikony: :( . sciagam rozpakowywuje, wrzucam i zapakowane i rozpakowane na telefon, i ani jedno ani drugie nie ma nic co mozna zainsalowac/zagrac tylko jakies bezsensu pliki kod emotikony: :( wie ktos co rzeba z tym zrobic? bo gierka wyglada ciekawie. albo jak ktos ma innego linka?
Jack California Gold Rush Bonanza Napisany: 06 Lis 2010 04:25   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
to jest java więc wrzucasz do jakiego bądź folderu na karcie i instalujesz z memadżera plików.

ForSSayT California Gold Rush Bonanza Napisany: 06 Lis 2010 04:37   Postaw piwo autorowi tego posta

no wlasnie nie da rady. wrzucilem i jako ikona sa znaki zapytania w kazdym pliku i nierozpakowany i wszystko w rospakoanym... nic sie nie da zrobic kod emotikony: :(
bertianis California Gold Rush Bonanza Napisany: 06 Lis 2010 08:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie działa a jak rozpakowuje wyskakuje pełno plików!!!Nie polecam!

Jest jakiś inny link!
Jack California Gold Rush Bonanza Napisany: 06 Lis 2010 09:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
tego się nie rozpakowywuje i nie krzycz tym bardziej że nie masz racji. Wrzucasz pobrany plik na telefon np do głównego katalogu na karcie pamięci a następnie odszukujesz go za pomocą standardowego menadżera plików w telefonie i poprzez kliknięcie na niego rozpoczynasz instalację.

kocikus91 California Gold Rush Bonanza Napisany: 07 Lis 2010 12:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Zrobiłem tak jak Jackson, mówisz, mianowicie pobrałem plik i taki "zapakowany" wrzuciłem na kartę pamięci. Wbijam do "Menadżer plików" -> "pliki instalacyjne" i nie ma tam nic. Przeglądałem kilka innych folderów, ale także nie ma tam tej paczki. Ja coś robię źle, czy to problem z telefonem? Telefon Nokia 5230.
ForSSayT California Gold Rush Bonanza Napisany: 08 Lis 2010 12:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Opis:
  • http://uploading.com/files/dc8a2c63/California%2BGold%2BRush%2BBonanza%2BS60v3%2B240x320.rar/

sciagmy rozpakowywujemy i wrzucamy na tel plik .jar instalujemy i dziala kod emotikony: :) na satio na pol ekranu jest klawiatura do gier bo gra nie jest na dotyk kod emotikony: :) ale da sie grac kod emotikony: :D