| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| DSV | |
|
CareMe SnapMe v1.0.1 S60v3 v5 S^3 SymbianOS9.x Unsigned Cracked-FoXPDA Kolejny program do ochrony telefonu od CareMe. Z aplikacją SnapMe w uruchomionych telefonie, można nagrać wszystkie zdarzenia generowane przez innych użytkowników serią zrzutów ekranowych. Wszystkie zapisane zrzuty ekranu można przeglądać wraz z informacjami o dacie i godzinie. Tak więc jako użytkownik telefonu komórkowego możesz sprawdzić, co inni robili na telefonie podczas Twojej nieobecności. Wszystkie screeny są zapisywane w !:/System/Apps/ SnapMe/SnappedImages Testowane na N95. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Mirror Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| AceMobile SnapMe v1.0.1 S60v3 v5 S^1 S^3 SymbianOS9.x signed (Update 29-09-2011) <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://www.savesnap.com/images/snapmescre.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| AceMobile SnapMe v2.01(5) S60v3v5^1^3 Anna Belle Signed (Nokia store) Changelog niedostępny. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| AceMobile SnapMe v2.1.7 S60v3 v5 S^1 S^3 SymbianOS9.x signed brak listy zmian. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
CareMe SnapMemonitoruje telefon |
Aplikacje | DSV | |
CareMe SnapMemonitoruje telefon |
Aplikacje | DSV | |
CareMeProgram zabezpiecza nasz telefon i pomaga go znaleźć w przypadku utraty lub zgubienia |
Aplikacje | patrikos23 | |
CareMeProgram zabezpiecza nasz telefon i pomaga go znaleźć w przypadku utraty lub zgubienia |
CareMe 5CLockerZabezpieczenie aplikacji i kontaktów hasłem |
CareMe MessageLockerZabezpiecza wiadomości hasłem |
CareMe MessageLockerZabezpiecza wiadomości hasłem |